Χρόνια πολλά Νίκο (Ριγανά) και Γιάννη (Πηλαλίδη) ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Χρόνια πολλά Νίκο (Ριγανά) και Γιάννη (Πηλαλίδη) !Τα γενέθλιά τους γιορτάζουν σήμερα (28/01) ο προπονητής του Φαίακα Κέρκυρας, Νίκος Ριγανάς και ο τεχνικός του Αερωπού Έδεσσας, Γιάννης Πηλαλίδης (σ.σ. προτεραιότητα στον μεγαλύτερο) !
Ο κόουτς των νησιωτών είναι γεννημένος το 1984, ενώ εκείνος της ομάδας της Έδεσσας το 1986. Οι δυο τους γνωρίζονται από παιδιά και συγκεκριμένα από όταν ακόμα έπαιζαν στις Εθνικές ομάδες. «Έδεσαν», κυρίως όταν υπήρξαν συμπαίκτες στον Θερμαϊκό, την σεζόν 2008-09, όταν δηλαδή ο Ριγανάς μάθαινε τα... λημέρια του Θεσσαλονικιού, Πηλαλίδη, κατά την παραμονή του (και) για σπουδές (σ.σ. ΤΕΦΑΑ) στην πόλη της Βορείου Ελλάδος.
Πάντως, μεταξύ τους δεν υπάρχουν μονάχα φιλικοί δεσμοί και δεσμοί συμπάθειας, μα πάνω απ' όλα, σχέση εκτίμησης και αμοιβαίου σεβασμού.

Γιάννη και Νίκο, Νίκο και Γιάννη, το greekhandball.com σάς έχετε υγεία, ευτυχία και επιτυχίες. Να έχετε ό, τι επιθυμείτε και να συνεχίσετε να δίνετε στο χάντμπολ την αγάπη σας και το μεράκι σας, διότι το άθλημα έχει ανάγκη και τους δυο σας. Και του χρόνου !

No comments