Ισοπαλία στη Νίκαια, με μοιραίο τον Χουρσουντιάν για τον Άρη - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ισοπαλία στη Νίκαια, με μοιραίο τον Χουρσουντιάν για τον Άρη


Από έναν βαθμό πήραν Άρης Νικαίας και Φαίακας Κέρκυρας, έπειτα από την λήξη της μεταξύ τους αναμέτρησης (23-23), στη Νίκαια. Μοιραίος παίκτης για τους γηπεδούχους ήταν ο Σαρκίς Χουρσουντιάν, ο οποίος έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, στη τελευταία φάση του ματς και έχασε, έτσι, ανεπανάληπτη ευκαιρία να χαρίσει τη νίκη στον Άρη και να γίνει ήρωας για την ομάδα του.
Το παιχνίδι εξελίχθηκε, όπως αναμενόταν, σε ντέρμπι και τα δύο σύνολα πήγαιναν γκολ - γκολ. Στο δεύτερο μισάωρο, ο Άρης πήρε το προβάδισμα, έστω και μ' ένα τέρμα διαφορά, σε αρκετές περιπτώσεις, ωστόσο δεν μπόρεσε να το διαφυλάξει και οι ομάδες οδηγήθηκαν στην ισοπαλία.

*Στο ημίχρονο, ο αθλητής του Άρη, Φάνης Τζουβάρας, αποχώρησε από το γήπεδο, καθώς έπρεπε να μεταβεί στην υπηρεσία του, στη Γ.Α.Δ.Α, όπου εργάζεται, καθώς απόψε είχε βάρδια. Η ομάδα ήταν, βεβαίως, ενήμερη για το γεγονός.

ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ - ΦΑΙΑΚΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 23-23

Τα πεντάλεπτα: 0-2, 3-3, 4-6, 8-8, 10-12, 13-13 (σκορ ημιχρόνου), 16-15, 18-17, 20-20, 20-20, 22-21, 23-23

ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ (Μελετάκος Τ.): Τζουβάρας 2, Λαδάκης 3, Ταουσάνης 2, Αθανασίου, Βλάχος 5, Γρηγοράκης, Μουλιάτος, Ασβεστάς 4, Παπαδόπουλος, Ταβλαρίδης, Κρεμμυδάς, Μιμίκος 2, Χουρσουντιάν 1, Χαραλάμπους 4, Γραμμματικόπουλος, Χρηματόπουλος

ΦΑΙΑΚΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ (Ριγανάς Ν.): Κουμαραδέλης, Δούγιας 4, Σουλάνης, Δέσπος 2, Σκουρτάι, Κουλούρης, Γιαβασίδης 1, Κόντης 2, Γεωργαλής Χερουβείμ 6, Δελλής 1, Βλαχόπουλος, Χάλαρης 6, Γιαννακόπουλος, Καραγκιοζίδης, Νάστος 1

Διαιτητές: Τσάκωνας - Φωκίτης, Δίλεπτα: 4-7 (Κόκκινη: Γιαβασίδης, 49:29), Πέναλτι: 4/6-2/3

B. ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ

«Στο ημίχρονο του αγώνα αποχώρησε ο παίκτης της Α' ομάδος, Τζουβάρας Θεοφάνης, (...) για προσωπικούς λόγους. Στο 49:22, ο αθλητής της Β' ομάδος, Γιαβασίδης Αλέξανδρος (...), αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα για επικίνδυνο παιχνίδι. Το δελτίο του αθλητή δεν κρατήθηκε».

No comments