Νικητής ο ΠΑΟΚ στο "θρίλερ" της Νέας Ιωνίας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Νικητής ο ΠΑΟΚ στο "θρίλερ" της Νέας Ιωνίας


Ο ΠΑΟΚ έκανε μια μεγάλη ανατροπή, παίρνοντας το "διπλό" στην έδρα της Νέας Ιωνίας με σκορ 23-22. Στο πρώτο ημίχρονο, το παιχνίδι έμεινε σε χαμηλό σκορ, με τη Νέα Ιωνία να έχει το προβάδισμα σχεδόν σε όλη τη διάρκεια. Οι δύο ομάδες μπήκαν στα αποδυτήρια με τις παίκτριες του Μενέλαου Δανήλου να έχουν προβάδισμα τεσσάρων γκολ (11-7). Μετά την ανάπαυλα, η Νέα Ιωνία βελτίωσε ακόμα περισσότερο την απόδοσή της και όλα έδειχναν ότι θα φτάσει στους δύο βαθμούς της νίκης. Ωστόσο ο "Δικέφαλος του Βορρά" επέστρεψε από το μείον οκτώ (21-13) και το πέναλτι της Φερφόλια λίγα δευτερόλεπτα πριν το φινάλε, ήταν αυτό που του έδωσε τη νίκη. Πρώτη σκόρερ του παιχνιδιού ήταν η Γκάτζιου με οκτώ γκολ. Για τις γηπεδούχες η Μανιά πέτυχε 7.


Ο.Φ.Νέας Ιωνίας – ΠΑΟΚ Mateco 22-23

Ο.Φ.Ν.ΙΩΝΙΑΣ ( Δανήλος): Κεπεσίδου, Μανιά 7, Καραμάνου 2, Φράγκου 3, Κολλύρη, Καρέλα Μακρή, Αργυροπούλου 1, Ντιμτσούδη, Κεπεσίδου Ν. 3, Βασιλείου, Ζενέλι 2, Νταμπέφσκα 4, Χριστοπούλου, Ζηνωνίδου, Χρυσοκέντη.

ΠΑΟΚ MΑΤΕCO ( Πελεκίδης): Νούσια, Χατζηπαρασίδου 2, Παναγιωτίδου, Γκάτζιου 8, Ζυγούρα 2, Κρίτζαλη, Καμπόιμ, Σαμολαδά, Μούρνου 4, Φερφόλια 4, Τσικνάκη, Κωστοπούλου, Μεντεσίδου 2, Νίκολιτς 1, Βαφειάδου, Ματαρώνα.

Διαιτητές: Βήτας- Σκλαβενίτης

 Δίλεπτα: 7-3, Πέναλτι: 1/1-3/6

No comments