Άρσιτς: Η ΑΕΚ ήταν πάντα στο πλευρό μου - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Άρσιτς: Η ΑΕΚ ήταν πάντα στο πλευρό μου


Ο Ίγκορ Άρσιτς επέστρεψε στην αγωνιστική δράση, μετά από απουσία δυόμιση μηνών, στο φιλικό της ΑΕΚ κόντρα στον Δούκα (10/11), με τον ίδιο να δείχνει έτοιμος να βοηθήσει την «Ένωση» στις υποχρεώσεις της σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ, με δηλώσεις του στην «Ώρα των Σπορ» αναφέρθηκε στην αγωνιστική του επάνοδο, στην αμέριστη συμπαράσταση που είχε από τον σύλλογο και τους φιλάθλους, αλλά στα απαιτητικά παιχνίδια που ακολουθούν.

 Για την επιστροφή του δήλωσε: «Νιώθω πολύ χαρούμενος που επέστρεψα. Ξεκίνησα με κάποιες χαλαρές προπονήσεις μερικές ημέρες πριν τις γιορτές και δεν ξεκουράστηκα. Προπονήθηκα καθ’ όλη την διάρκεια της διακοπής οπότε η περίοδος των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς ήταν γεμάτη για μένα. Ακολούθησα κάποιες τεχνικές που δεν είχα κάνει στο παρελθόν και είμαι πολύ τυχερός που είχα την στήριξη ενός ικανού φυσιοθεραπευτή που με οδήγησε σωστά σε όλη αυτή την διαδικασία. Επίσημα επέστρεψα στο γήπεδο όταν ξεκίνησε η προετοιμασία μετά την διακοπή των εορτών. Νιώθω πολύ καλά και πραγματικά μου έλειψε». 


Για την στήριξη που είχε απ΄ όλη την ομάδα, την οποία χαρακτήρισε ως οικογένεια, ανέφερε: «Όπως είπα το διάστημα αυτό ήταν πολύ γεμάτο για μένα. Η ομάδα ήταν πάντα στο πλευρό μου. Τόσο οι συμπαίκτες όσο και το προπονητικό τιμ. Κάτι πολύ ενδιαφέρον και συγκινητικό που έγινε ήταν στο Βέλγιο που πραγματοποίησα την επέμβαση μου. Την δεύτερη ημέρα πριν αποχωρήσω από το νοσοκομείο είχα μια ευχάριστη έκπληξη όταν οπαδοί της ΑΕΚ που ζούσαν στις Βρυξέλλες ήρθαν να με επισκεφτούν και μοιράστηκαν μαζί μου την θετική τους ενέργεια. Δεν ήξερα μέχρι τότε πόσο μεγάλη είναι η οικογένεια της ΑΕΚ. Για αυτό θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους οπαδούς της ΑΕΚ από το Βέλγιο».

Τέλος, δεν παρέλειψε να μιλήσει για το δύσκολο αγωνιστικό πρόγραμμα που ακολουθεί:«Το πρόγραμμα που ακολουθεί είναι μια μεγάλη πρόκληση αλλά η ομάδα έχει βρει ρυθμό και είναι ικανή για να ανταπεξέλθει σε πολλές προκλήσεις. Δε νομίζω ότι η διακοπή έχε επηρεάσει τον ρυθμό μου γιατί δεν ήταν τόσο μεγάλο το διάστημα. Κάναμε πολύ καλή προετοιμασία και αυτό είναι κάτι που το σώμα δεν ξεχνάει. Ανεξάρτητα από την πίεση είμαστε εδώ ενωμένοι, μια ομάδα που εμπνέει ο ένας τον άλλον και μεγαλώνουμε μαζί. Πιστεύω πως η επιστροφή μου θα δώσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στους συμπαίκτες μου και στον προπονητή προκειμένου να πετύχουμε τους στόχους μας».

No comments