Η καλύτερη 7άδα της 13ης αγωνιστικής στην Handball Premier - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η καλύτερη 7άδα της 13ης αγωνιστικής στην Handball Premier



Η δημοσιογραφική ομάδα του greekhandball.com  επέλεξε την καλύτερη 7άδα της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Handball Premier, στην οποία μάλιστα περιλαμβάνονται 5 Ελληνόπουλα κάτω των 24 ετών.
Ως κριτήρια, όπως κάθε φορά, λογίσθηκαν τόσο η ατομική απόδοση και το αποτέλεσμα της ομάδας, όσο και η βαρύτητα του παιχνιδιού αλλά και οι εκτιμήσεις των προπονητών τους οποίους ευχαριστούμε για την συνεργασία.
Σε ορισμένες θέσεις, όπως του αριστερού ίντερ, ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλος  ( Μπόσκος, Δημάκης, Γιάκομπσεν, Κρητικός ), αλλά, ακόμα και όταν μία ομάδα χάνει, πρέπει να επιβραβεύεται η προσπάθεια ενός παίκτη που σκόραρε 14 φορές κόντρα στον Ολυμπιακό στο Ρέντη, όπως ο πρώην παίκτης των Πειραιωτών, Κρητικός.
Στην Βέροια, αγωνίσθηκαν 3 παίκτες ως πλέϊ μέϊκερ ( Παπαδόπουλος, Νικολαίδης, Παπαγιάννης ), με τον 40χρονο Παπαδόπουλο να σηκώνει το βάρος της οργάνωσης του παιχνιδιού, με την εμπειρία του, οδηγώντας την ομάδα του στην πρώτη νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα.
Η Πυλαία θα μπορούσε, επίσης, να είχε παίκτη στην 7άδα, ωστόσο, Ζαφείρης ως πίβοτ και Ανθομελίδης ως αριστερό εξτρέμ, οριακά έμειναν εκτός.
Προτιμήσαμε να έχουμε από 2 παίκτες από Διομήδη και Φίλιππο, που έκαναν τις νίκες της αγωνιστικής με ΠΑΟΚ και Δράμα αντίστοιχα.
Η καλύτερη 7άδα :

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ :   Παναγιώτης  Παπαντωνόπουλος ( Διομήδης ). Γεννήθηκε το 2001.
ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΕΞΤΡΕΜ :    Γιώργος Θεοδωρόπουλος  ( Αερωπός ). Γεννήθηκε το 1996.
ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΙΝΤΕΡ    :    Νίκος Κρητικός (  Δούκας ). Γεννήθηκε το 1996.
ΠΛΕΪ ΜΕΪΚΕΡ     :            Σταύρος Παπαδόπουλος ( Φίλιππος Βέροιας ). Γεννήθηκε το 1980.
ΔΕΞΙΟΣ ΙΝΤΕΡ    :           Διονύσης Καραγκιοζόπουλος  ( Φίλιππος Βέροιας ). Γεννήθηκε το 1996.
ΔΕΞΙΟΣ ΕΞΤΡΕΜ :          Μαλίκ Χόγκας ( ΑΕΚ ). Γεννήθηκε το  1988.
ΠΙΒΟΤ  :                           Νίκος Λιάπης    ( Διομήδης ). Γεννήθηκε το 1999.



No comments