Pregame: Δράμα Bianco Monte- Ολυμπιακός/ Όμιλος Ξυνή - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: Δράμα Bianco Monte- Ολυμπιακός/ Όμιλος Ξυνή



Δράμα και Ολυμπιακός "συγκρούονται" αύριο (1/2, 18:00), για την δέκατη τέταρτη αγωνιστική της Handball Premier. Στην αναμέτρηση , υπάρχει ακλόνητο φαβορί και αυτό δεν είναι άλλο από την ομάδα των "Πειραιωτών". Η Δράμα, μετράει τρεις διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα και η αυριανή (1/2) αποστολή της είναι ιδαίτερα δύσκολη. Η ομάδα του Σάκη Βαλαβάνη βρίσκεται στην όδοη θέση της βαθμολογίας, με εννιά βαθμούς, ενώ στην αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό, δε θα αγωνιστεί ο Κουρουτζίδης. Ο Ευγένης Τουνγκελίδης τόνισε στην ιστοσελίδα μας:

"Ξεκάθαρα ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί στην αναμέτρηση. Εμείς θα κοιτάξουμε να βγάλουμε αντίδραση και πάθος σε αυτό το παιχνίδι, διότι ερχόμαστε από κακές εμφανίσεις και είναι κάτι που μας έχει επηρεάσει".

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε χθες (30/1) τη λύση της συνεργασίας του, με τον τεχνικό, Γιώργο Ζαραβίνα και θα ταξιδέψει στη Δράμα , έχοντας υπηρεσιακό προπονητή, τον μέχρι πρότινος βοηθό του, Γιώργο Καρασαβίδη. Οι "ερυθρόλευκοι" ηττήθηκαν μεσοβδόμαδα από την ΑΕΚ και ως εκ τούτου έμειναν εκτός συνέχειας του θεσμού του Κυπέλλου. Η ομάδα καλείται να βγάλει... αντίδραση στον αυριανό (1/2) αγώνα και να επικεντρωθεί στον στόχο του πρωταθλήματος.

Ο  Γιώργος Καρασαββίδης, δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Η ομάδα δεν έχει χρόνο να παραμείνει στο αποτέλεσμα του Κυπέλλου. Πάμε στη Δράμα με ελλείψεις και πρέπει να ανταπεξέλθουμε στη νέα κατάσταση. Σίγουρα είναι δύσκολο μετά από 2,5 χρόνια να αλλάζει ο κόουτς, όμως παιδιά είναι έμπειρα και είμαι σίγουρος ότι με τον καιρό θα βελτιωνόμαστε με στόχο να παρουσιαστούμε καλύτεροι στον βασικό μας στόχο που είναι το πρωτάθλημα».

Εκτός αποστολής έμειναν οι Μάλλιος, Λέμος και Τζηράς, λόγω προβλημάτων τραυματισμού που αντιμετωπίζουν.

No comments