Pregame: ΑΕΚ - Άρης Νικαίας Olympic Diagnostic - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: ΑΕΚ - Άρης Νικαίας Olympic Diagnostic



Το απόλυτο φαβορί της αυριανής (01/02, 17:00) αναμέτρησης, μεταξύ της ΑΕΚ και του Άρη Νικαίας Olympic Diagnostic, στο κλειστό του ΟΑΚΑ, «Γ. Κασιμάτης», είναι η Ένωση, η οποία οδηγεί την κούρσα του Πρωταθλήματος της Handball Premier και παράλληλα έχει κεκτημένη ταχύτητα από την πρόκρισή της στον τελικό του Κυπέλλου. Η ομάδα της Νίκαιας, που βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχει σημαντικές απουσίες, ενώ στον πάγκο δεν θα βρίσκεται ο τεχνικός της, Τάκης Μελετάκος. 
Ο παίκτης της Ένωσης, Τάσος Παπαδιονυσίου, ανέφερε στο greekhandball.com: «Προερχόμαστε από μια σειρά δυνατών αναμετρήσεων, καθώς και από την πρόκρισή μας στον τελικό του Κυπέλλου, σε βάρος του βασικού μας αντιπάλου, Ολυμπιακού. Οφείλουμε, γρήγορα, να αφήσουμε πίσω μας τους ημιτελικούς του Κυπέλλου, αλλά να «χτίσουμε» πάνω σε αυτά τα παιχνίδια. Η ομάδα βελτιώνεται συνεχώς  από την αρχή της σεζόν και μας γεμίζει αισιοδοξία για την δύσκολη συνέχεια που περιλαμβάνει ευρωπαϊκούς αγώνες και τον τελικό του Κυπέλλου. Όσον αφορά στο παιχνίδι με τον Άρη υπάρχει διαφορά δυναμικότητας. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να δώσουμε κανένα περιθώριο στον αντίπαλο».
Aμφίβολοι είναι οι ασθενείς, Κεδέρης, Ζαμπούνης, Δομπρής, Μωραΐτης, η συμμετοχή ή μη των οποίων θα κριθεί τις τελευταίες ώρες, πριν από το ματς. Σημειώνεται πως οι δύο πρώτοι έπαιξαν, κόντρα στον Ολυμπιακό, έχοντας πυρετό.
Από την άλλη, ο αθλητής του Άρη Νικαίας Olympic Diagnostic, Μιχάλης Μαλανδρένιας, δήλωσε στην ιστοσελίδα μας: «Είναι βέβαιο ότι το παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ δεν αποτελεί στόχο της ομάδας μας, λόγω της μεγάλης διαφοράς δυναμικότητας σε σχέση με τον αντίπαλο. Η ΑΕΚ είναι πρώτη στη βαθμολογία και προέρχεται από την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, έχοντας ανεβασμένη ψυχολογία. Θα έχουμε, ξανά, απουσίες, όμως το κίνητρό μας θα πρέπει να είναι να κάνουμε μια αξιοπρεπή εμφάνιση, η οποία θα μάς δώσει την ώθηση για τα επόμενα κρίσιμα παιχνίδια».
Ο προπονητής της ομάδας της Νίκαιας, Τάκης Μελετάκος, είναι ασθενής και δεν θα μπορέσει να παρουσιαστεί στην αναμέτρηση. Έτσι, ο συνεργάτης του, Θάνος Τούτσης, θα είναι εκείνος, που θα κατευθύνει τον Άρη. Παράλληλα, οι παίκτες Γιώργος Μελετάκος, Βαγγέλης Γραμματικόπουλος, Παναγιώτης Αθανασίου, Νίκος Μουλιάτος, δεν θα είναι διαθέσιμοι λόγω τραυματισμών.

No comments