Δράμα 1986: Αποκόμισαν πολύτιμες εμπειρίες τα αναπτυξιακά τμήματα του συλλόγου - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δράμα 1986: Αποκόμισαν πολύτιμες εμπειρίες τα αναπτυξιακά τμήματα του συλλόγου


Τα αναπτυξιακά τμήματα του συλλόγου της Δράμας επέστρεψαν από τη Ρουμανία, όπου και έπαιξαν 16 αγώνες με τις αντίστοιχες ηλικιακές κατηγορίες της πρωταθλήτριας Ευρώπης CSM Craiova, της ακαδημίας ENJOY SPORT και άλλων ομάδων της περιοχής. Επιπλέον, το αγωνιστικό κομμάτι συνδυάστηκε με την ξενάγηση της ελληνικής ομάδας στην Κραϊόβα. Προπονητές ήταν οι Αγγελική Μαυροπούλου, ο Χρήστος Χαϊτίδης και ο Θεόδωρος Τογανίδης ενώ αρχηγός ο Κώστας Παγωνίδης.
Το ερχόμενο καλοκαίρι, οι Δραμινοί δεσμεύτηκαν να ανταποδώσουν την φιλοξενεία, στο διεθνές τουρνουά που θα οργανώσουν.


Η ανάρτηση της ομάδας στο facebook:
"Επέστρεψαν από την Ρουμανία 4 αναπτυξιακά τμήματα γεμάτα εμπειρίες. Συνεχίζεται για 4η χρονιά η διεθνής συνεργασία με την CSM Craiova.
Στην Κραϊόβα της Ρουμανίας βρέθηκαν τέσσερα αναπτυξιακά τμήματα του Bianco Monte Δράμα 1986. Για τρίτη χρονιά δύο τμήματα αγοριών και δύο κοριτσιών 1-5 Ιανουαρίου βρέθηκαν στην Κραϊόβα και έπαιξαν συνολικά 16 πολύτιμα παιχνίδια αποκτώντας τεράστιες αγωνιστικές εμπειρίες. Αγωνίστηκαν με αναπτυξιακές ομάδας της πρωταθλήτριας Ευρώπης CSM Craiova, την ακαδημία ENJOY SPORT, και ομάδες της περιοχής. Για τρεις μέρες ο Δήμος της Craiova παραχώρησε στον σύλλογό μας όλες τις εγκαταστάσεις, σε μια πραγματικά ζεστή φιλοξενία. Τα 45 μέλη της αποστολής ξεναγήθηκαν από στελέχη της Κραϊόβα στην πανέμορφη πόλη δίνοντας και τουριστική διάσταση στο ταξίδι. Στην αποστολή προπονητές ήταν οι Αγγελική Μαυροπούλου, ο Χρήστος Χαϊτίδης και ο Θεόδωρος Τογανίδης ενώ αρχηγός αποστολής ήταν ο Κώστας Παγωνίδης.Να σημειωθεί ότι έγιναν οι επαφές για να συνεχιστεί για 4η χρονιά η συνεργασία. Έτσι 3-11/7/2020 τα αντίστοιχα τμήματα της Κραϊόβα θα επισκεφθούν την Δράμα όπου θα συμμετάσχουν σε Διεθνές τουρνουά που θα διοργανώσει η Δραμινή ομάδα. Επίσης 20-28/7/2020 αναμένεται και η Γυναικεία ομάδα του Ρουμάνικου συλλόγου για την καθιερωμένη πλέον προετοιμασία της στην Δράμα."No comments