Επιστροφή μετά από 5 χρόνια στην Εθνική για τον Κυπραίο που δηλώνει στο greekhandball.com : ΄΄ Ανταμείβονται οι κόποι όλων των αθλητών΄΄ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Επιστροφή μετά από 5 χρόνια στην Εθνική για τον Κυπραίο που δηλώνει στο greekhandball.com : ΄΄ Ανταμείβονται οι κόποι όλων των αθλητών΄΄


Πέντε χρόνια μετά την μόνη και τελευταία παρουσία του στην Εθνική Ανδρών ( συμμετοχή στον επίσημο αγώνα με τα Σκόπια στην Αθήνα και μέλος της αποστολής στο δεύτερο ματς, εκτός έδρας, με τους Σκοπιανούς ),ο Ακης Κυπραίος θα φορέσει και πάλι την φανέλα με το εθνόσημο, ευελπιστώντας ότι θα προσθέσει στο ενεργητικό του την δεύτερη διεθνή εμφάνιση του με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.
Στην φωτο που εξασφάλισε το greekhandball.com, ο Κυπραίος διακρίνεται στην κάτω σειρά, δεύτερος από αριστερά προς τα δεξιά, δίπλα στον τερματοφύλακα Γουργούμη, πριν από τον αγώνα στα Σκόπια.
Σε σχόλιο που  έκανε στο greekhandball.com  ο 31χρονος ( γεννήθηκε τον Μάϊο του 1989 ) παίκτης του ΠΑΟΚ, πτυχιούχος φυσιοθεραπευτής, παντρεμένος και πατέρας ενός 4χρονου αγοριού, επεσήμανε για την κλήση του στην Εθνική Ανδρών : ΄΄ Είναι ένα όνειρο για κάθε αθλητή, να είναι μέλος της Εθνικής ομάδας. Είμαι  πολύ χαρούμενος για την κλήση μου και αποδεικνύεται ότι οι κόποι όλων των αθλητών ανταμείβονται, αργά ή γρήγορα. Εχουμε δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια, με στόχο  να περάσουμε στην επόμενη φάση και θα κάνουμε όλοι ότι μπορούμε καλύτερο΄΄.
Η μοναδική, έως τώρα, συμμετοχή του Κυπραίου στην Εθνική Ανδρών αφορά διάστημα στο οποίο ήταν παίκτης του ΓΑΣ Κιλκίς ενώ ακολούθησαν κλήσεις του στα κλιμάκια Βορείου και Νοτίου Ελλάδος, από όπου και η παρακάτω φωτογραφία, όπου  διακρίνεται με το νούμερο 40.
Πρωτύτερα, αγωνιζόταν στις Εθνικές Εφήβων και Νέων.



No comments