Στα ημιτελικά ο Διομήδης με μπάζερ μπίτερ του Μπόσκου (vid) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στα ημιτελικά ο Διομήδης με μπάζερ μπίτερ του Μπόσκου (vid)




Ο Διομήδης Άργους προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου, κερδίζοντας τον Δούκα στο κλειστό του Δαϊς με σκορ 23-22 (11-9 ημίχρονο). Το παιχνίδι κρίθηκε στην τελευταία φάση, στην οποία ο Μπόσκος με ένα άπιαστο σουτ από τα 12 μέτρα, έδωσε την νίκη στην ομάδα του.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλύτερα, παίρνοντας ένα προβάδισμα τριών τερμάτων στο 6:52 με το γκολ του Λίμα (1-4). Η ομάδα των "Εκπαιδευτηρίων" ισορρόπησε χάρη στην πολύ καλή εμφάνιση του Κρητικού ο οποίος πέτυχε πέντε συνεχόμενα γκολ μέχρι το δωδέκατο λεπτό. Οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, αλλά ο Διομήδης μπήκε στα αποδυτήρια με το υπέρ του 11-9.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα του Άργους, άντεξε στην πίεση του Δούκα, διατηρώντας το προβάδισμά της. Πέντε λεπτά πριν το τέλος του παιχνιδιού ο Λίμα διαμόρφωσε το 22-19. Οι γηπεδούχοι παρ΄ όλα αυτά κατάφεραν με ένα σερί 3-0 να ισοφαρίσουν (με τα γκολ των Στεφανίτση, Μελετάκου και Μπαλάσκα). Εκεί που όλα έδειχναν ότι θα οδηγηθούμε στην παράταση, ο Μπόσκος, ο οποίος βρέθηκε σε πολύ καλή βραδιά (7 τέρματα) με ένα εκπληκτικό γκολ, έδωσε τη νίκη- πρόκριση στην ομάδα του.

Μετά το παιχνίδι του πρωταθλήματος, ο Δούκας γνώρισε νέα ήττα στο γήπεδο του και για τον θεσμό του Κυπέλλου από τους "Λύκους". Πρώτος σκόρερ του παιχνιδιού ήταν ο Κρητικός με 9 γκολ.

Τα πεντάλεπτα: 0-2, 4-6, 6-6, 8-8, 9-9, 9-11 (ημίχρονο), 10-14, 14-16, 16-18, 17-19, 19-21, 22-23

ΑΣΕ Δούκα (Μπούνας): Ζαλώνης 1, Κρητικός 9, Τόμπρος 1, Μελετάκος 3, Μπραουδάκης, Πολύδωρος, Αποστολόπουλος, Καρακεχαγιάς, Ντούνης 3, Τότος, Τζανιδάκης, Μπεκιάρης, Κολλύρης, Μπαλάσκας 1, Στεφανίτσης 4.

Διομήδης Άργους (Χαλκίδης): Τζίμπουλας 2, Κρεμαστιώτης 1, Μαρκατάτος 1, Τσιγαρίδας 2, Ραντουλέσκου, Τσάκαλος, Παπαντωνόπουλος, Ντάσεβιτς, Σμυρνιώτης, Σπέντζος, Μπόσκος 7, Χαντέλης 2, Ξαγοράρης, Μάνθος 3, Λίμα 3, Γκολούμποβιτς 2.

Δίλεπτα:7-7. Πέναλτι:3/5. 5/5. Κόκκινη κάρτα: Πολύδωρος (επικίνδυνο παιχνίδι)

Στο φύλλο αγώνα γράφτηκε: Στο 51:38 του αγώνα αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο αθλητής της Α ομάδας, Πολύδωρος Έκτωρας, με αριθμό φανέλας 13 και αριθμό δελτίου ΟΧΕ 57490 για επικίνδυνο παιχνίδι. Το δελτίο του αθλητή δεν κρατήθηκε.

Δείτε το γκολ του Θοδωρή Μπόσκου, όπως αυτό καταγράφηκε από την κάμερα του greekhandball.com:


No comments