Pregame: Φαίακας Κέρκυρας - Πυλαία - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: Φαίακας Κέρκυρας - Πυλαία



Ο Φαίακας Κέρκυρας υποδέχεται, μεθαύριο (07/12, 18:00), στο νησί του Ιονίου την Πυλαία, η οποία προέρχεται από την μέχρι τώρα μεγαλύτερη νίκη (26-25) στην ιστορία της, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, εντός έδρας και έχει, έτσι, ανεβασμένη ψυχολογία. Από την άλλη, οι Φαίακες είναι ισχυροί με τον κόσμο στο πλευρό τους και στο γήπεδό τους έχουν 3/4, καθώς μετρούν μονάχα μία ήττα, από τον Δούκα.
Ο αθλητής των Κερκυραίων, Κώστας Τζούκας, ανέφερε στο greekhandball.com: «Το παιχνίδι με την Πυλαία θα είναι πολύ δύσκολο και το γνωρίζουμε. Δουλέψαμε πολύ σκληρά, για να προετοιμαστούμε κατάλληλα και είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι. Αύριο παίζουμε στην έδρα μας, με τον φανταστικό κόσμο στο πλευρό μας, κόντρα σ' έναν πολύ σημαντικό αντίπαλο. Θεωρώ πως το ματς θα κριθεί στο ποιός θα δείξει περισσότερο πάθος και θα είναι προσεκτικός στις λεπτομέρειες».
Όσον αφορά στην Πυλαία, ο παίκτης της, Μάρκος Ζαφείρης, επεσήμανε στην ιστοσελίδα μας: «Έχουμε δουλέψει καθ' όλη την διάρκεια της εβδομάδας πάνω στον Φαίακα. Είμαστε γνώριμοι αντίπαλοι, καθώς έχουμε συναντηθεί αρκετές φορές στην Α2. Πρόκειται για μία δύσκολη έδρα, στην οποία επικρατεί όμορφο κλίμα. Πιστεύω ότι οι δύο ομάδες θα είναι κοντά στο σκορ. Αμφότερες κυνηγούν αυτούς τους βαθμούς, με σκοπό να ολοκληρώσουμε τον γύρο με όσο το δυνατόν περισσότερους πόντους».
Αμφίβολη κρίνεται, προς το παρόν, η συμμετοχή των Αλατσατιάνου, Τ. Τριανταφυλλίδη, εξαιτίας τραυματισμών.

No comments