Οι ήττες στα ντέρμπι φέρνουν μεγαλύτερη πίεση στη Βέροια 2017 - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Οι ήττες στα ντέρμπι φέρνουν μεγαλύτερη πίεση στη Βέροια 2017


Η Βέροια 2017 δεν βρίσκεται στο καλύτερο φεγγάρι της. Η ομάδα της Ημαθίας ξεκίνησε με φιλοδοξίες ακόμα και για την δεύτερη θέση της Α1 Γυναικών, αφού άλλωστε φαβορί για τον τίτλο θεωρείται ο ΠΑΟΚ, ο οποίος είναι σαφώς πιο ισχυρός από τα υπόλοιπα συμμετέχοντα σωματεία του Πρωταθλήματος.
Το σύνολο του Κώστα Χαραλαμπίδη ηττήθηκε στα δύο ντέρμπι απέναντι στην Αναγέννηση Άρτας (20-15) και την τελευταία αγωνιστική, κόντρα στη Νέα Ιωνία (20-22). Έτσι, για την βαθμολογική ανάκαμψη θα πρέπει να ασκηθεί πολύ μεγαλύτερη προσπάθεια, καθώς πλέον απαιτούνται νίκες με πέντε γκολ διαφορά με αντίπαλο τόσο την Αναγέννηση Άρτας, όσο και τη Νέα Ιωνία. Η πίεση έχει αυξηθεί πολύ στις τάξεις της Βέροιας 2017 και ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Γιάννης Χασιώτης, ζητά σημαντικές νίκες, ώστε να δικαιολογηθεί η επένδυσή του. Οικονομική συνέπεια υπάρχει, καθώς και εμπιστοσύνη στην τεχνική ηγεσία, που κάνει το καλύτερο δυνατό.
Παράλληλα, κάποιες παίκτριες δεν έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα. Για παράδειγμα, η Τζούρισιτς, αν και έχει επιστρέψει από τον τραυματισμό της, δεν έχει προσφέρει ακόμα όσα περίμενε από εκείνη η ομάδα, ενώ και οι Γεωργιάδη, Καραχαρίση, Ανθίτση, αθλήτριες γνωστές για την αξία τους, οι οποίες, μάλιστα, είχαν μείνει ελεύθερες από τον Φίλιππο Βέροιας, δεν έχουν αποδώσει ακόμα με βάση τις σημαντικές δυνατότητές τους.
Απογοήτευση, πάντως, προκάλεσε και ο αποκλεισμός από την αυστριακή, Χάντμπολ Γκραζ, καθώς υπήρχε ελπίδα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Τσάλεντζ Καπ. Ωστόσο, η ομάδα της Βέροιας, παρά τον προβληματισμό που υπάρχει, στηρίζει πλήρως τις αθλήτριές της, βεβαιώνει ότι το κλίμα παραμένει οικογενειακό και εξαιρετικό και ευελπιστεί σε καλύτερη συνέχεια.

*Οι απόψεις για την εικόνα της Βέροιας 2017 διευκρινίζεται ότι απηχούν θέσεις της δημοσιογραφικής ομάδας του greekhandball.com, ως προϊόν ρεπορτάζ και δεν είναι επίσημες τοποθετήσεις της διοίκησης και της τεχνικής ηγεσίας του συλλόγου.

No comments