Pregame: Διομήδης Άργους- Δράμα Bianco Monte - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: Διομήδης Άργους- Δράμα Bianco Monte



Για την ένατη αγωνιστική της Handball Premier,  o Διομήδης Άργους υποδέχεται τη Δράμα Bianco Μonte. Η ομάδα από το Άργος θέλει να πετύχει την τρίτη συνεχόμενη νίκη της (μετά από αυτές κόντρα σε Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας και Δούκα) και παράλληλα να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις της. Η ψυχολογία του Διομήδη είναι εμφανώς ανεβασμένη από την έλευση του Γιώργου Χαλκίδη, ενώ μετά από οκτώ αγώνες, έχει ανέβει στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας έχοντας βαθμούς. Από πλευράς "Λύκων", ο παίκτης Παναγιώτης Παπαντωνόπουλος δήλωσε στο greekhandball.com:


"Προετοιμαζόμαστε καθημερινά για το παιχνίδι απέναντι στην Δράμα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να δώσουμε το εκατό τοις εκατό για να πάρουμε την νίκη και τους δύο βαθμούς, οι οποίοι θα είναι σημαντικοί για την συνέχεια."

Η Δράμα θα επιδιώξει να επιστρέψι στα θετικά αποτελέσματα. Την περασμένη αγωνιστική το σύνολο του Σάκη Βαλαβάνη γνώρισε εντός προγράμματος ήττα από την ΑΕΚ και πλέον στόχοι είναι οι δύο βαθμοί στο παιχνίδι με τον Διομήδη Άργους. Οι Δραμινοί βρίσκονται στην ένατη θέση της βαθμολογίας με επτά βαθμούς ενώ από την αυριανή (7/12) αναμέτρηση θα απουσιάσουν οι Καφαντάρης και Παπάζογλου. Ο Τουνγκελίδης θεωρείται αμφίβολος.

Ο παίκτης της Δράμας, Ανέστης Κοβογλανίδης, δήλωσε στην ιστοσελίδα μας:
"Πηγαίνουμε στο Άργος έχοντας στο μυαλό μας ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι που σίγουρα θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Το Άργος μετά την αλλαγή προπονητή βγάζει στο γήπεδο έναν ενθουσιασμό και είναι παραδοσιακά πολύ σκληρό στην άμυνα. Εμείς όλο αυτό το διάστημα προσπαθήσαμε να δουλέψουμε πάνω στην άμυνα, ούτως ώστε να δυναμώσουμε όσο μπορούμε και να μειώσουμε των αριθμό των τερμάτων που δεχόμαστε.Έχουμε μπροστά ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, που μαζί με τα άλλα δύο που ακολουθούν μέχρι την διακοπή του πρωταθλήματος για τις γιορτές των Χριστουγέννων, θα κρίνουν πολλά για την συνέχεια. Εμείς θα παλέψουμε για να πάρουμε ότι περισσότερο μας αναλογεί ούτως ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας."

No comments