Pregame: Δράμα - Ιωνικός Ν. Φιλαδέλφειας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: Δράμα - Ιωνικός Ν. Φιλαδέλφειας



Κρίσιμη είναι η αυριανή (14/12, 18:00) αναμέτρηση τόσο για την Δράμα, όσο και για τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας, καθώς αμφότερες οι ομάδες βρίσκονται στην 9η και 10η θέση αντίστοιχα (σ.σ. σε σύνολο 12 ομάδων), μ' έναν βαθμό διαφορά. Παρ' όλα αυτά, η Δράμα, η οποία θα αγωνιστεί στο γήπεδό της, είναι... σκληρό καρύδι εντός έδρας, ενώ ο Ιωνικός έχει καταφέρει μονάχα μία φορά, κόντρα στον Άρη Νικαίας, να πάρει βαθμούς εκτός (σ.σ. είχε επικρατήσει στην 5η αγωνιστική). 
Ο παίκτης της Δράμας, Γιάννης Κοτσαμαρίκογλου, επεσήμανε στο greekhandball.com: «Θα είναι, σίγουρα, ένα δυνατό παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα, η οποία παλεύει σε όλα τα ματς που έχει παίξει μέχρι τώρα. Σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους μας και γι' αυτό δουλεύουμε σκληρά όλη την εβδομάδα. Πιστεύω ότι θα παρουσιαστούμε έτοιμοι γι' αυτή την αναμέτρηση. Φυσικά, θέλουμε τους δύο βαθμούς και με τον κόσμο στο πλευρό μας θεωρώ ότι θα τα καταφέρουμε».
Οι Τουνγκελίδης, Αντάμοβιτς, θα αγωνιστούν, αν και δεν είναι πλήρως έτοιμοι. Αμφίβολος είναι, προς το παρόν, ο Κοβογλανίδης, ο οποίος ήταν ασθενής.
Από την άλλη, ο αθλητής του Ιωνικού Ν. Φιλαδέλφειας, Δημήτρης Ζαχάρης, σχολίασε στην ιστοσελίδα μας: «Γνωρίζουμε ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι ειδικών συνθηκών. Η Δράμα είναι μια αρκετά δυνατή ομάδα, ειδικά στην έδρα της. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα καθ' όλη την διάρκεια της εβδομάδας και θα διεκδικήσουμε την νίκη».
Εκτός πλάνου του τεχνικού, Μάκη Παπακώστα, βρίσκονται οι τραυματίες, Χελιώτης, Παπαπούλιος.

No comments