Pregame: Φίλιππος Βέροιας - Διομήδης Άργους - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: Φίλιππος Βέροιας - Διομήδης Άργους



Ο Φίλιππος Βέροιας φιλοξενεί αύριο (14/12, 18:00) τον Διομήδη Άργους, αλλά αυτό το παιχνίδι θα είναι διαφορετικό από τα υπόλοιπα για την ομάδα της Ημαθίας, έπειτα από την παραίτηση του προπονητή της, Κύρου Σαράφη και με δεδομένο ότι δεν υπάρχει, προς το παρόν, συμφωνία με τεχνικό, που θα τον αντικαταστήσει. Ο Διομήδης προέρχεται από τρεις διαδοχικές νίκες και δεν θέλει, φυσικά, να προκύψουν γι' αυτόν απώλειες απέναντι στον αδύναμο Φίλιππο των πολλών προβλημάτων.
Ο παίκτης του Φιλίππου, Κώστας Τζίνεβης, ανέφερε στο greekhandball.com: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως κάθε δικό μας ματς. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε ό, τι καλύτερο έχουμε και μπορούμε. Ο Διομήδης προέρχεται από θετικά αποτελέσματα, θέλει να συνεχίσει το σερί του, αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να το σταματήσουμε».
Απών θα είναι λόγω τραυματισμού ο Φιλόσογλου, ενώ αμφίβολος είναι ο Καραγκιοζόπουλος, καθώς έχει υποστεί κάταγμα στη μύτη.
Ο αθλητής του Διομήδη Άργους, Χρήστος Τσιγαρίδας, υπογράμμισε στην ιστοσελίδα μας: «Προερχόμαστε από ένα σερί νικών, το οποίο δεν θέλουμε να χάσουμε. Γνωρίζουμε την κατάσταση του Φιλίππου και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να τον υποτιμήσουμε. Στόχος μας είναι να μπούμε 100% στο παιχνίδι και να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα».
Οι «Λύκοι» θα παρουσιαστούν πλήρεις.

No comments