Pregame: ΠΑΟΚ - Φαίακας Κέρκυρας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: ΠΑΟΚ - Φαίακας Κέρκυρας


Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται αύριο (14/12, 16:30) τον Φαίακα Κέρκυρας, με σκοπό να πετύχει την δεύτερη διαδοχική του νίκη, έπειτα από την εντός έδρας επικράτηση με αντίπαλο τον Αερωπό Έδεσσας, την προηγούμενη (9η) αγωνιστική. Ο Φαίακας, επιπλέον, θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί το γεγονός πως οι Θεσσαλονικείς αντιμετωπίζουν πολλές απουσίες λόγω τραυματισμών και αν και δεν βρίσκεται σε καλό φεγγάρι ελπίζει ότι μέσω αυτού του παιχνιδιού θα κάνει... επανεκκίνηση.
Ο αθλητής του ΠΑΟΚ, Θάνος Κωστακίδης, τόνισε στο greekhandball.com: «Είναι ένα πολύ σημαντικό ματς για εμάς, τόσο σε αγωνιστικό, όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο. Ο Φαίακας έχει δείξει μαχητικότητα και γι' αυτό θα πρέπει να παίξουμε σε υψηλό ρυθμό και με συγκέντρωση. Μετά από αυτό το παιχνίδι, ακολουθεί ο αγώνας Κυπέλλου απέναντι στην ΑΕΚ και θέλουμε να πάμε με καλή ψυχολογία».
Απών για τον Δικέφαλο του Βορρά θα είναι ο Αποστόλου, ο οποίος έχει αποθεραπευτεί, αλλά ακόμα δεν είναι έτοιμος, ώστε να αγωνιστεί. Διαθέσιμοι δεν είναι, βεβαίως, ούτε οι Ιωαννίδης, Πετρίδης, Κεσίδης, Τσεσμετζίδης, που είχαν τραυματιστεί σοβαρά.
Από την άλλη, ο παίκτης των νησιωτών, Σπύρος Χερουβείμ, που γιόρταζε χθες (12/12), σχολίασε στην ιστοσελίδα μας: «Έχουμε πολύ δύσκολο έργο κόντρα στον ΠΑΟΚ. Παρά τις απουσίες του, πρόκειται για μια πολύ δυνατή και έμπειρη ομάδα. Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ από την αρχή και θεωρώ ότι αδικούμε τους εαυτούς μας με τα αποτελέσματα. Η νίκη είναι μονόδρομος για την βελτίωση της ψυχολογίας της ομάδας και είμαι σίγουρος ότι θα δώσουμε τα πάντα, για να πάρουμε τους δύο βαθμούς».
Οι Φαίακες θα στερηθούν των υπηρεσιών του Τσαμουρίδη, που έχει υποστεί ρήξη χιαστών.

No comments