Δώρο γιορτής στον Λευτέρη Σεϊρεκίδη, η αναγνώριση του από τους φιλάθλους : Και πάλι Man of the Match. Η δήλωση του στο greekhandball.com - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δώρο γιορτής στον Λευτέρη Σεϊρεκίδη, η αναγνώριση του από τους φιλάθλους : Και πάλι Man of the Match. Η δήλωση του στο greekhandball.com

Ακόμα μία διάκριση για  τον Λευτέρη Σεϊρεκίδη, που εκπροσωπεί θαυμάσια το ελληνικό χάντμπολ στο εξωτερικό, παίζοντας στο πρωτάθλημα Βελγίου-Ολλανδίας με την Τόνγκερεν.
Ψηφίσθηκε ως ΄΄παίκτης του αγώνα ΄΄ από τους φιλάθλους της Τόνγκερεν, στο παιχνίδι της με την ολλανδική Κρας Φόλενταμ, που πραγματοποιήθηκε το Σαββατόβραδο.
Η Τόνγκερεν ηττήθηκε με 28-27, ωστόσο, η εξαιρετική απόδοση του Λευτέρη αναγνωρίσθηκε για ακόμα μία φορά στη φετινή σεζόν, καθώς, το ίδιο βραβείο είχε πάρει και πριν από 3 εβδομάδες, από το κοινό της ομάδας του, σε νικηφόρο αγώνα της.
Το πιο όμορφο δώρο για την  σημερινή γιορτή του Λευτεράκη !
Να έχεις πάντα την ΥΓΕΙΑ σου και να απολαμβάνεις τους κόπους των προσπαθειών σου.
Χρόνια Πολλά στον Λευτέρη Σεϊρεκίδη με τις καλύτερες ευχές από το greekhandball.com και συγχαρητήρια και για την  νέα επιβράβευση που κέρδισε !  
Η δήλωση που μας έκανε ο Λευτέρης :
΄΄ Είναι σημαντικότατη η αναγνώριση του κόσμου. Μας στηρίζουν και είναι σπουδαίο. Χάσαμε δύο πολύ σημαντικούς βαθμούς που θα μας έβαζαν στην τετράδα. Έχουμε ένα ακόμα παιχνίδι με τους Λάιονς εκτός έδρας και πρέπει να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά να πάρουμε πίσω τους χαμένους βαθμούς. Φαίνεται να είμαι σε καλό φεγγάρι, έχω βοηθήσει πολύ την ομάδα και το ιδανικό θα ήταν μαζί με το man of the match να ερχόντουσαν και οι 2 βαθμοί, όλα αυτά ενώ έχω την ονομαστική μου εορτή΄΄.
   

No comments