Οι δηλώσεις των ομάδων του Κυπέλλου Ανδρών στο greekhandball.com - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Οι δηλώσεις των ομάδων του Κυπέλλου Ανδρών στο greekhandball.com



Το greekhandball.com επικοινώνησε με τις ομάδες, οι οποίες συμμετέχουν στην φάση των «8» του Κυπέλλου Ανδρών και παρουσιάζει όσα μάς δήλωσαν αθλητές, προπονητές, παράγοντες, για τις αναμετρήσεις, που τους αφορούν.

Μάκης Ρόμπης (πρόεδρος Αερωπού Έδεσσας): «Παίζουμε με μία από τις ισχυρότερες ομάδες της Ελλάδας, τον επί δύο σεζόν νταμπλούχο, Ολυμπιακό. Θα μετατρέψουμε το ματς, που θα γίνει στην Έδεσσα, σε γιορτή. Η κλήρωση είναι δύσκολη, δεν ήμασταν τυχεροί. Ας ευχαριστηθεί το παιχνίδι ο κόσμος».

Γιάννης Αμπατζίδης (έφορος ανδρικού τμήματος και αντιπρόεδρος Πυλαίας): «Και μόνο που γλιτώνουμε το ταξίδι, είναι για εμάς ένα οικονομικό όφελος. Δεν υπάρχει εύκολος και δύσκολος αντίπαλος στους «8». Αποφύγαμε, παρ' όλα αυτά, τους πιο ισχυρούς, Ολυμπιακό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και θα τα δώσουμε όλα, για να πάμε στους «4» του θεσμού».

Δημήτρης Δημητρούλιας (προπονητής ΑΕΚ): «Σε κάθε θεσμό, στον οποίο επιδιώκεις να φτάσεις στην κορυφή, είσαι έτοιμος για οποιαδήποτε κλήρωση. Θα πρέπει να διαχειριστούμε τον αντίπαλο και να προετοιμαστούμε καλά. Ο ΠΑΟΚ έχει τραυματισμούς, όμως δεν παύει να είναι ομάδα, που έχει μάθει να κάνει πρωταθλητισμό. Σ' ένα νοκ άουτ παιχνίδι, συμβαίνει πολλές φορές να είναι μία ομάδα πιο ανταγωνιστική».

Φραγκίσκος Ζαλώνης (αθλητής Δούκα): «Είναι ένα παιχνίδι πρόκληση για εμάς και με δεδομένο ότι αποφύγαμε τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, έχουμε ελπίδες, για να περάσουμε στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Είναι νωπές οι μνήμες από την τελευταία αγωνιστική, κόντρα στον Διομήδη (σ.σ. ήττα με 26-27), στο Πρωτάθλημα. Χρωστάμε την πρόκριση στους εαυτούς μας».

Γιώργος Χαλκίδης (προπονητής Διομήδη Άργους): «Για μία ακόμα αναμέτρηση, αυτή την φορά στο Κύπελλο, θα αντιμετωπίσουμε τον Δούκα. Πρόκειται, ωστόσο, για έναν διαφορετικό θεσμό, σε νοκ άουτ φάση. Έτσι, καθίσταται αμφίρροπο το ματς. Οι δύο ομάδες είναι καλές και ο Δούκας αποδεικνύεται δυνατός στην έδρα του. Θέλουμε να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί, ώστε να προχωρήσουμε στο Κύπελλο».

Αλέξης Παπαβασίλης (προπονητής ΠΑΟΚ): «Πριν από το ματς με την ΑΕΚ, παρεμβάλλονται δύο παιχνίδια για το Πρωτάθλημα, με Αερωπό και Φαίακα. Θέλουμε να εμφανιστούμε δυνατοί και ανταγωνιστικοί κόντρα στην ΑΕΚ. Οριακά, ενδέχεται να προλάβει το παιχνίδι ο Αποστόλου, που είναι ακόμα τραυματίας. Δεν έχουμε πρόβλημα με την κλήρωση. Οποιονδήποτε και αν έχουμε απέναντί μας, μπαίνουμε στο γήπεδο και παίζουμε για την φανέλα μας».

Αντώνης Κόντης (αθλητής Φαίακα Κέρκυρας): «Θεωρώ ότι είμαστε, όσον αφορά στη δυναμικότητα, στο ίδιο επίπεδο με την Πυλαία. Θα είναι ένα δύσκολο ματς, παίζουμε εκτός. Ωστόσο, θα έχουμε την ευκαιρία αυτό το Σάββατο (07/12) να γνωρίσουμε καλύτερα η μία ομάδα την άλλη. Όποιος είναι πιο διαβασμένος, (και) στο Κύπελλο και θέλει περισσότερο το παιχνίδι, θα το πάρει».


No comments