Οι ομάδες του Κυπέλλου Γυναικών μιλούν στο greekhandball.com - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Οι ομάδες του Κυπέλλου Γυναικών μιλούν στο greekhandball.com



Το greekhandball.com εξασφάλισε δηλώσεις, κυρίως, των προπονητών, αλλά και άλλων μελών, των ομάδων, που λαμβάνουν μέρος στους «8» του Κυπέλλου Γυναικών και τις παρουσιάζει:

Μενέλαος Δανήλος (προπονητής Νέας Ιωνίας): «Το επίπεδο μεταξύ της Νέας Ιωνίας και του Καματερού είναι σαφώς διαφορετικό. Το μυαλό μας είναι, για να είμαστε ειλικρινείς, στους «4», καθώς θεωρούμε ότι μπορούμε να προκριθούμε. Θέλουμε να φτάσουμε στον τελικό, αυτός είναι ο στόχος μας».

Xαραλαμπίδης Κώστας (προπονητής Βέροιας 2017): «Η κλήρωση είναι στα μέτρα μας, αν και ο Μέγας Αλέξανδρος είναι μια πολύ καλή ομάδα, που εξελίσσεται προς το καλύτερο. Ο χρόνος για εμάς είναι πολύτιμος, διότι είμαστε όλοι μαζί μόλις 1,5 μήνα περίπου, πολύ μικρό διάστημα για να δέσουμε ως σύνολο. Πιστεύω πολύ σε όλα τα κορίτσια μας και είμαι σίγουρος ότι είναι θέμα χρόνου να παίξουμε έτσι όπως πραγματικά μπορούμε και μας αξίζει. Καλή τύχη σε όλες τις συμμετέχουσες ομάδες».

Τσέλιος Γιώργος (συνοδός Αναγέννησης Άρτας): «Στον πρώτο γύρο, η κλήρωση είναι καλή, θεωρώ ότι η ομάδα μου είναι φαβορί στην αναμέτρηση με αντίπαλο την Πυλαία. Αν, ωστόσο, προκριθούμε, τότε θα αντιμετωπίσουμε, πιθανότατα, τον ΠΑΟΚ, στην επόμενη φάση, και αυτό θα κάνει πολύ δύσκολη την αποστολή μας».

Δημήτρης Πελεκίδης (προπονητής ΠΑΟΚ): «Μοναδικός μας στόχος είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου και είμαστε προετοιμασμένοι από την αρχή της σεζόν γι' αυτό. Πρόκειται για έναν διαφορετικό θεσμό από εκείνον του Πρωταθλήματος. Το παιχνίδι είναι νοκ άουτ και αυτό το γεγονός παίζει σημαντικό ρόλο».

Βασίλης Σκανδάλης (προπονητής Πυλαίας): «Η κλήρωση είναι δύσκολη για εμάς. Η Αναγέννηση Άρτας, με την οποία μάλιστα παίζουμε αγώνα Πρωταθλήματος το Σάββατο (07/12), έχει ως στόχο να πρωταγωνιστήσει σε Κύπελλο, Πρωτάθλημα. Θα έλεγα ψέμματα εάν υποστήριζα πως το Κύπελλο είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Αντίθετα, προτεραιότητά μας είναι να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία. Το Κύπελλο αποτελεί ευκαιρία, για να δοκιμάσουμε και άλλα κορίτσια, να τεστάρουμε τις δυνάμεις τους και να δοκιμάσουμε, επίσης, καινούργια πράγματα. Θα είναι ένα παιχνίδι δίχως άγχος και πίεση, γνωρίζοντας πως φοβορί είναι η Αναγέννηση Άρτας».

Αλέξανδρος Ταρινίδης (προπονητής Μέγα Αλέξανδρου Γιαννιτσών): «Όπως σε όλα τα παιχνίδια του Πρωταθλήματος, έτσι και σε αυτό του Κυπέλλου, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Είναι θετικό ότι παίζουμε στην έδρα μας και θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας.
Η Βέροια 2017 είναι ένας πολύ δυνατός αντίπαλος, που στοχεύει ψηλά στο Πρωτάθλημα, αλλά και στον θεσμό του Κυπέλλου».

Κώστας Κότσιρας (προπονητής Κορασίδων ΓΑΣ Καματερού): «Το Κύπελλο είναι ένας θεσμός, που θέλουμε να υπάρχει στην Ελλάδα, καθώς βοηθάει τις ομάδες, ώστε να δίνουν περισσότερα παιχνίδια. Γι' αυτό, καλό είναι να τον στηρίζουν τα σωματεία της Α1, πρέπει, για την ακρίβεια, να τον στηρίζουν».

Έλλη Κουμιτσάρσκα (προπονήτρια Πανοράματος): «Θα εξαντλήσουμε εξολοκλήρου την σπουδαία ευκαιρία, που μάς δίνεται, να εξελίσσουμε και άλλο τον εαυτό μας παικτικά αποκτώντας, παράλληλα, επιπλέον αγωνιστική εμπειρία».

No comments