Με τις Κορασίδες στο Κύπελλο ο ΓΑΣ Καματερού, που αντιμετωπίζει τον πρώην προπονητή του, Μ. Δανήλο ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Με τις Κορασίδες στο Κύπελλο ο ΓΑΣ Καματερού, που αντιμετωπίζει τον πρώην προπονητή του, Μ. Δανήλο !



Ο ΓΑΣ Καματερού έχει αποφασίσει, ήδη από το καλοκαίρι, να συμμετάσχει στο Κύπελλο Γυναικών με το τμήμα των Κορασίδων, σύμφωνα με πληροφορίες του greekhandball.com. Στις συζητήσεις που είχαν γίνει μεταξύ των μελών της ομάδας, πριν το σωματείο δηλώσει συμμετοχή, είχε εκφραστεί η σκέψη να μην συμμετάσχει ο ΓΑΣ Καματερού στο Κύπελλο.
Όμως, ο προπονητής των Κορασίδων, Κώστας Κότσιρας, φαίνεται πως ανέλαβε την ευθύνη να καθοδηγήσει το τμήμα του στον θεσμό, προκειμένου οι νεαρές κοπέλες, ηλικίας 15-16 ετών (σ.σ. μαθήτριες τρίτης Γυμνασίου - πρώτης Λυκείου), να αποκτήσουν εμπειρίες. Έτσι, το γυναικείο τμήμα, στο οποίο αγωνίζονται αρκετές Νεάνιδες, του τεχνικού, Νίκου Σκοδριανού, δεν θα «κατέβει». 
Οι Κορασίδες αποτελούνται από 19 κορίτσια, μεταξύ των οποίων η Σωτηρία Κούρτι, η μοναδική παίκτριά τους, που συμμετέχει και στις υποχρεώσεις της γυναικείας ομάδας.
Η κληρωτίδα τα έφερε έτσι, ώστε ο ΓΑΣ Καματερού να υποδεχθεί, για το Κύπελλο, την Νέα Ιωνία του Μενέλαου Δανήλου. Ο τελευταίος ήταν προπονητής, πριν από ορισμένα χρόνια, στο Καματερό, το οποίο μαζί του έφτασε έως το φάιναλ φορ της διοργάνωσης και προβιβάστηκε αήττητο από την Α2 στην Α1 Γυναικών. Στη μεγάλη κατηγορία ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ και τη Νέα Ιωνία, τερμάτισε στην 3η θέση, χάρη στην οποία κέρδισε την είσοδό του στην Ευρώπη, όμως από εκείνο το σημείο και έπειτα άρχισε η... κατιούσα. Η ομάδα δεν δήλωσε συμμετοχή στην Ευρώπη, τα μέλη της έμειναν απλήρωτα και ο Δανήλος, όπως και σχεδόν όλες οι παίκτριες, αποχώρησε. 

No comments