Ο...χαζομπαμπάς Γεωργιάδης στο greekhandball.com : "Κάτι δείχνει η πρωτιά μας, αλλά, το ταμείο στο τέλος..." - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο...χαζομπαμπάς Γεωργιάδης στο greekhandball.com : "Κάτι δείχνει η πρωτιά μας, αλλά, το ταμείο στο τέλος..."


Παλιοσειρά ο Διονύσης Γεωργιάδης στην ΑΕΚ, ο 32χρονος αθλητής-τζέντλεμαν που είναι για 10η χρονιά στην Ενωση, πάντα με το αγαπημένο του 7 στη φανέλα, αυτό που φορά από το ξεκίνημα του στον αθλητισμό, ως...γούρι για την ημερομηνία της γέννησης του, στις 7 Απριλίου 1987.
Ο ...χαζομπαμπάς ( όσοι έχουμε κόρες, όποιας ηλικίας, τον καταλαβαίνουμε απόλυτα...) που έχει την ευτυχία να απολαμβάνει να μεγαλώνουν στην αγκαλιά του δύο υγιέστατα κοριτσάκια, 3 ετών και 3 μηνών, ζεί ημέρες ευλογημένες και στο γήπεδο, με την ΑΕΚ να είναι πρώτη και αήττητη.
Ο ρέκορντμαν της ΑΕΚ σε συμμετοχές στα Κύπελλα Ευρώπης, που είναι επίσης στην κορυφή της λίστας με τις συμμετοχές  των αθλητών της ομάδας του στο Κύπελλο ( μαζί με τον Μπακαούκα ) και κοντά στην πρώτη θέση και στην αντίστοιχη κατάταξη στο Πρωτάθλημα,  μίλησε στο greekhandball.com  για την επιτυχία της ομάδας του να κατακτήσει την, άτυπη, διάκριση της πρωταθλήτριας χειμώνα, ως πρώτη στο τέλος του πρώτου γύρου :
΄΄  Είναι πολύ σημαντικό ότι τερματίσαμε πρώτοι, είχαμε  αρκετά χρόνια να το κάνουμε αυτό ( Σ.Σ. από τη σεζόν 2013-2014 ), κάτι δείχνει αυτή η επιτυχία μας. Οι κόποι ανταμείβονται, αλλά, το ταμείο θα γίνει στο τέλος. Αυτό που θα μετρά θα είναι να πάρουμε το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Είμαστε μία καινούρια ομάδα, μόλις 4 μηνών, αλλά, δουλεύουμε 100% σε επαγγελματικά πρότυπα. Πάμε πολύ καλά, να συνεχίσουμε έτσι, όπως άλλωστε μπορούμε και αξίζουμε΄΄.


No comments