Οι δηλώσεις του Ιωνικός Ν.Φ.- Φίλιππος Βέροιας. Αϊβαλιώτης: Να κοιτάξουμε πιο ψηλά- Παπαδόπουλος: Ένα μεγάλο μπράβο στην ομάδα μας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Οι δηλώσεις του Ιωνικός Ν.Φ.- Φίλιππος Βέροιας. Αϊβαλιώτης: Να κοιτάξουμε πιο ψηλά- Παπαδόπουλος: Ένα μεγάλο μπράβο στην ομάδα μας


Μετά το τέλος της αναμέτρησης Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας- Φίλιππος Βέροιας, οι παίκτες των δύο ομάδων, Σωτήρης Αϊβαλιώτης και Σταύρος Παπαδόπουλος μίλησαν για την μεταξύ τους "μονομαχία" και όχι μόνο. Αναλυτικά τα όσα ανέφεραν στο greekhandball.com:

Αϊβαλιώτης: "Το παιχνίδι δεν κρίθηκε στην άμυνα, αλλά στις επιθετικές επιλογές. Σαφώς και δεν μείναμε σοβαροί και στα εξήντα λεπτά όπως θα θέλαμε, και αυτό είναι κάτι που πρέπει να δουλέψουμε ενόψει των σημαντικών αγώνων που έρχονται. Άλλωστε είχαμε και ορισμένα αρνητικά αποτελέσματα λόγω των αυξομειώσεων στην απόδοσή μας. Αισίως τελείωσε ο πρώτος γύρος και έχουμε τέσσερις νίκες, . Θεωρώ ότι πρέπει να "κοιτάξουμε" πιο ψηλά, να δουλέψουμε μέσα στα Χριστούγεννα και να κάνουμε σημαντικά αποτελέσματα. "

Παπαδόπουλος:"Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον Ιωνικό.Ξέραμε ότι έπρεπε να διεκδικήσουμε τους δύο βαθμούς. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Ιωνικού, η οποία παλεύει και αυτή για την σωτηρία της. Θέλω να ευχηθώ στον αντίπαλο καλή συνέχεια και πιστεύω ότι θα ξαναβρεί τον δρόμο του, όπως τα παλιά χρόνια. Όσον αφορά τη δική μας ομάδα, θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στους παίκτες. Δεν θεωρώ ότι είμαι προπονητής, είμαι ακόμα παίκτης. Η διοίκηση θα προσπαθήσει από τη νέα χρονιά να ψάξει για να βρει ένα τεχνικό. Είχαμε μια δύσκολη εβδομάδα. Προσπαθήσαμε να διαβάσουμε τον αντίπαλό μας αλλά μας πρόδωσαν οι δυνάμεις μας. Αναφορικά με τα διοικητικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα, αυτά δεν έχουν να κάνουν με τους παίκτες. Δεν ξέρω πως μπορεί να "τρέξει" αυτό το θέμα. Εμείς σαν αθλητές έχουμε σκοπό κάθε φορά να ξεπερνάμε το εκατό τοις εκατό. Εγώ αυτό το κάνω τόσα χρόνια και πιστεύω ο Φίλιππος να βρει τη δύναμη και να πρωταγωνιστήσει ξανά."

No comments