Το greekhandball.com σας παρουσιάζει το Πανόραμα των απόψεων της Ζωής Αμανατίδου - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Το greekhandball.com σας παρουσιάζει το Πανόραμα των απόψεων της Ζωής Αμανατίδου


Η 21χρονη Ζωή Αμανατίδου, λατρεύει το χαντμπολ μα και τα παιδιά...
Για αυτό και όπως είπε στην κουβέντα ( Σ.Σ. βαρύγδουπος όρος η συνέντευξη με ένα παιδί που παραδέχεται ότι κάνει το χόμπυ του, προσπαθώντας σε ερασιτεχνικό περιβάλλον να συνδυάσει την αγάπη του στο χαντμπολ με τις σπουδές του στα ΤΕΦΑΑ ), που είχαμε για το greekhandball.com  
΄΄  θέλει να παίζει χαντμπολ όσο μπορεί και παράλληλα να προσφέρει στα παιδιά και για αυτό παίρνει την ειδικότητα της στην Ειδική Αγωγή, ώστε να δραστηριοποιείται σε έναν τομέα που την ενδιαφέρει ΄΄.



Η Ζωή ξεκίνησε από τον Διγενή Ακρίτα Πτολεμαϊδας, όταν πήγαινε στο Δημοτικό, όμως, μετά την διάλυση του συλλόγου, μετακινήθηκε στον Αρίωνα της ίδιας πόλης και στα 18 της έγινε το...χατήρι της μαμάς ( από την Τριανδρία, νύφη η ίδια στην Πτολεμαϊδα ) και πέρασε στη Θεσσαλονίκη, στα ΤΕΦΑΑ.


Και το χαντμπολ ;
΄΄  Είμαι 3 χρόνια στο Πανόραμα ΄΄ μας λέει η Ζωή που προσθέτει :
΄΄ Νιώθω τυχερή. Με προσέχουν εδώ. Ασχολούμαι με το χαντμπολ με όρεξη και μεράκι. Δεν το κάνω από επαγγελματισμό, θα ήθελα βέβαια να εξελιχθεί έτσι, αλλά, προς το παρόν, απολαμβάνω την παρουσία μου στο Πανόραμα, μία ομάδα που με προσέχει και όπου το κλίμα είναι πάρα πολύ καλό΄΄.



Ξεκίνησε καλά την σεζόν η Ζωή και τώρα είναι έτοιμη για τα καλύτερα της.
΄΄  Πάντα βάζω ψηλά στάνταρ...Θέλω να απολαμβάνω το αντίκρυσμα από τους κόπους μου. Προσωπικός στόχος μου είναι η διαρκής βελτίωση μέσα από την πρόοδο του συνόλου. Αυτό είναι όλο. Δουλεύουμε σωστά. Το πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό, με μικρές διαφορές ανάμεσα στις πιο πολλές ομάδες. Το Πανόραμα μπορεί να πάει ψηλότερα και θα τα καταφέρουμε μαθαίνοντας από τα λάθη μας΄΄.



Η αριστερόχειρας εξτρέμ του Πανοράματος παραδέχεται ότι η παρουσία της έμπειρης Ελένης Προκοπίδου στην ομάδα της, σε ρόλο πλέϊ μέϊκερ, την βοηθά όπως και όλες τις συμπαίκτριες της, ωστόσο, ιδιαίτερη είναι η μνεία της και στην προπονήτρια της Ελλη Κουμιτσάρσκα, τον άνθρωπο που λειτουργεί ( και ) ως μητέρα για το νεανικό σύνολο που διαχειρίζεται με αρχές και αξίες, μα κυρίως με δικαιοσύνη :
΄΄ Η κυρία Ελλη είναι πάρα πολύ καλή, εύστοχη. Κάνει κορυφαία προπόνηση, ξέρει πως να μας μιλήσει, επικοινωνεί άριστα μαζί μας. Γνωρίζει το άθλημα, διαχειρίζεται σωστά την ομάδα και προσωπικές καταστάσεις που συμβαίνουν. Συμβάλλει αποφασιστικά, ώστε να έχουμε το καλό κλίμα που διακρίνει το Πανόραμα. Είμαστε καλά στο Πανόραμα. Θέλουμε μόνο υγεία και τύχη΄΄.

No comments