Υπάρχει μέλλον στην Εθνική μας των Εφήβων - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Υπάρχει μέλλον στην Εθνική μας των Εφήβων


Με χρόνο συμμετοχής για όλους τους παίκτες μας και με πειραματισμούς σε διάφορα σχήματα, η Εθνική μας Εφήβων νίκησε με 28-25 το Λουξεμβούργο, στον δεύτερο αγώνα της για το τετραεθνές τουρνουά στο Λόκερεν.
Την Παρασκευή στις 11.30 π.μ. η Ελλάδα παίζει με την Ολλανδία στον τελευταίο αγώνα της στο Λόκερεν.
Η Ελλάδα είχε προηγηθεί με 12-10 στο ημίχρονο, ήταν μπροστά στο σκορ με διαφορά έως και 6 τέρματα και επικράτησε δίκαια, παίζοντας όμορφο χαντμπολ κατά διαστήματα, απέναντι σε μία μαχητική ομάδα που δεν έπαψε να προσπαθεί.
Ο αθλητής του Αρχέλαου Κατερίνης Λευτέρης Αναστασίου,  είπε στο γραφείο Τύπου της ΟΧΕ:
«Αλλιώς το περιμέναμε το παιχνίδι και αλλιώς εξελίχθηκε. Μπήκαμε λίγο πιο χαλαροί από τι έπρεπε, νομίζαμε πως θα ήταν εύκολο παιχνίδι και υποτιμήσαμε τον αντίπαλο. Μόλις καταλάβαμε ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι, δώσαμε το 100% και κρατήσαμε μέχρι τέλος το προβάδισμα. Κάναμε λάθη, αλλά τουλάχιστον πήραμε την νίκη. Αύριο παίζουμε με την Ολλανδία, την οποία παρακολουθήσαμε. Δεν είναι κάτι το τρομερό, όλοι είμαστε προετοιμασμένοι και πιστεύουμε στην νίκη».
ΕΛΛΑΔΑ  (Γεωργιάδης): Ασλής, Κοτσιώνης 4, Βασιλείου- Τσάφος 2, Δικαιούλιας 6, Γιορανίδης 1, Κυριακίδης, Μπαμπατζανίδης, Αναστασίου 6, Γερουλάνος 1, Παγιάτης 1, Παπαγιάννης 3, Τζωρτζίνης 3, Αλεξανδρίδης, Τόσκας, Παπάζογλου 1, Σαράφης, Σκούφας.
Δίλεπτα: 8-5, Πέναλτι: 0/0- 3/4

No comments