Τσαγκογεώργας: «Ντέρμπι από την αρχή έως το τέλος» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τσαγκογεώργας: «Ντέρμπι από την αρχή έως το τέλος»


Η Νέα Ιωνία βελτίωσε την εικόνα της στο δεύτερο μισάωρο της εντός έδρας αναμέτρησής της (24-22) με αντίπαλο την Ακαδημία Πάτρας και χάρη στην πολύ καλή της άμυνα, έπειτα από την ισοφάρισή της (σ.σ. 45ο λεπτό), αλλά και στην αποτελεσματικότητα στην επίθεση, επικράτησε, σύμφωνα με τον Βαγγέλη Τσαγκογεώργα.
Ο παίκτης των χθεσινών (8/12) γηπεδούχων, σχολίασε στο greekhandball.com: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι,απ' το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό, απέναντι σε μια νεανική, αλλά καλά δουλεμένη ομάδα, που βρίσκεται ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα.
Στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε πολύ νωθρά στο γήπεδο, κάνοντας πολλά αβίαστα λάθη στην επίθεση και δώσαμε πολλές φορές την ευκαιρία στην ομάδα της Πάτρας να τρέξει στην αντεπίθεση και να πετύχει γρήγορα και εύκολα γκολ.
Στο δεύτερο μέρος μπήκαμε, αντίθετα, πάρα πολύ δυνατά διορθώνοντας τα λάθη στην επίθεση και με ένα καλό σερί καταφέραμε να φέρουμε το παιχνίδι στα ίσα».
Συμπλήρωσε, επιπλέον: «Από εκείνο το σημείο του αγώνα και μετά, παίζοντας πολύ καλή άμυνα και βρίσκοντας τις λύσεις τις περισσότερες φορές στην ανοιχτή άμυνα, που μας έπαιξαν, καταφέραμε να είμαστε μπροστά στο σκορ μέχρι και το τέλος του αγώνα.
Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για το όμορφο παιχνίδι, αφού ήταν ντέρμπι απ' την αρχή μέχρι το τέλος».

No comments