Πελεκίδης: Ο ΠΑΟΚ να καθιερωθεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πελεκίδης: Ο ΠΑΟΚ να καθιερωθεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις


Ο τεχνικός της γυναικείας ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Πελεκίδης, έκανε τον δικό του απολογισμό για το 2019, αναφορικά με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, με δηλώσεις που παραχώρησε στο acpaok.gr. Eπιπλέον, αναφέρθηκε στα όσα κρατάει από τη χρονιά που φεύγει αλλά και σε όσα περιμένει από το 2020.
Αναλυτικά ο προπονητής του «Δικεφάλου του Βορρά» είπε:

 «Ο απολογισμός μέχρι στιγμής είναι θετικός. Η ομάδα έκανε μία αξιόλογη πορεία στην Ευρώπη και όσον αφορά τους εγχώριους στόχους παραμένουμε αήττητοι και πορευόμαστε για την κατάκτηση των δύο τίτλων».
Για τα όσα κρατάει από το 2019 σχολίασε: «Από το 2019 δεν θα μπορούσα να μην κρατήσω την κατάκτηση του "νταμπλ", η οποία έγινε με πάρα πολύ κόπο και δουλειά, εντός και εκτός γηπέδου». Για τους στόχους του νέου έτους υπογράμμισε: «Πάντα κοιτάμε ένα βήμα μπροστά, οπότε πέρα από την διατήρηση των κεκτημένων, να κάνει η ομάδα μία νέα ευρωπαϊκή πορεία, καλύτερη από την φετινή, ώστε να καθιερωθεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις».
Τέλος δεν παρέλειψε να δώσει τις ευχές του στον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Πραγματικά εύχομαι σε όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ να έχει υγεία, αγάπη και να χαμογελάει. Επίσης να βλέπει επιτυχίες σε όλα τα τμήματα».

No comments