Προετοιμασίας συνέχεια για την Εθνική ομάδα- Κανδύλας: Θα είμαστε έτοιμοι - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Προετοιμασίας συνέχεια για την Εθνική ομάδα- Κανδύλας: Θα είμαστε έτοιμοι


Συνεχίζει την προετοιμασία της η Εθνική μας ομάδα, ενόψει των προκριματικών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2021 με αντιπάλους την Φινλανδία (2 και 5/1), την Κύπρο (8/1) και το Ισραήλ (11/1).
Το πρόγραμμα της σημερινής (29/12) ημέρας προετοιμασίας περιελάμβανε διπλή προπόνηση  στο ΔΑΚ Κοζάνης. Το πρωί οι διεθνείς ακολούθησαν πρόγραμμα μυϊκής ενδυνάμωσης του γυμναστή Γιώργου Χρυσάφη και το απόγευμα έδωσαν έμφαση σε τακτικά κομμάτια άμυνας και επίθεσης υπό τις οδηγίες των Γιάννη Αρβανίτη και Γιώργου Χαλκίδη.
Ο Γιάννης Αλεπουδέας έχει αναλάβει την προπόνηση των τερματοφυλάκων, ενώ στα ευχάριστα νέα της ημέρας, ο Γιάννης Καλόμοιρος μπήκε  σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, αφού ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού στον αστράγαλο, που τον ταλαιπωρούσε.

Ο διεθνής περιφερειακός Πέτρος Κανδύλας δήλωσε στο γραφείο Τύπου της ΟΧΕ:
«Βρισκόμαστε στην τρίτη ημέρα. Η προετοιμασία κυλάει πολύ ομαλά, χωρίς τραυματισμούς. Χθες είδαμε το βίντεο του αγώνα Ισραήλ- Φινλανδία. Η προσεχής μας αντίπαλος Φινλανδία, είναι καλή ομάδα με έντονο το στοιχείο της ταχύτητας. Προσπαθούν να πετύχουν γκολ στον άμεσο και έμμεσο αιφνιδιασμό. Θα δουλέψουμε ακόμα περισσότερο στις επιστροφές μας και πιστεύω θα είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα της 2 Ιανουαρίου».


No comments