Μία γιορτή ελπίδας στην Πάτρα ( φωτο και βίντεο ), γιατί ΟΛΟΙ είμαστε ΕΝΑ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μία γιορτή ελπίδας στην Πάτρα ( φωτο και βίντεο ), γιατί ΟΛΟΙ είμαστε ΕΝΑ




Όταν ένα  γήπεδο  χάντμπολ χρησιμοποιείται για γονείς με τα παιδιά τους για   δώρα  και  διασκέδαση, δεν μπορεί παρά να θυμόμαστε όλοι γιατί είμαστε ενεργοί στον αθλητισμό, όπου στείλαμε τα παιδιά μας να παίξουν, να χαρούν αλλά και να πονέσουν, μα και για ποιό λόγο υπάρχει, πάντα, ελπίδα...
Οι εικόνες και τα βίντεο που δημοσιεύουμε από την Πάτρα, μας γεμίζουν αισιοδοξία, κυρίως, ωστόσο, προσφέρουν διέξοδο στα παιδιά και δίνουν ιδέες σε όλους μας.
Το παιδί, σε κάθε ομαδικό άθλημα, θα υπηρετήσει το γονεϊκό πρότυπο και την γονεϊκή επιθυμία, δυστυχώς ή ευτυχώς...
Οσο είμαστε κοντά στα παιδιά, τα κρατάμε στο γήπεδο, τα στηρίζουμε, τα βοηθάμε να χτίσουν τις αντοχές τους, όχι για τα σπορ, αλλά, για την επιτομή της ζωής, την σκληρή καθημερινότητα, όπου δίχως πειθαρχία, εσωτερική γαλήνη και πείσμα, δεν μπορείς να πετύχεις τίποτα.
Μακάρι να δούμε πολλές τέτοιες εικόνες μέσα στις γιορτές...
Μπράβο στην Ακαδημία των Σπορ, γιατί το μεράκι προσδιορίζει την σχέση με τα σπορ...
Στους σημερινούς  ρυθμούς της ζωής και των υποχρεώσεων μιας οικογένειας οι σχέσεις και οι ώρες επικοινωνίας γονέων με παιδιά τείνουν να γίνονται όλο και λιγότερες.
Αυτό το κενό όπως και κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι προπονητές των υποδομών της Ακαδημίας των Σπορ Πάτρας  των τμημάτων μίνι αγοριών – κοριτσιών, παμπαίδων – παγκορασίδων Α΄ και Β΄,  Βάσω Βουκελάτου, Αλέκος Παπαγεωργίου, Φωτεινή Αραβαντινού και Τάσος Διαμαντόπουλος ( τερματοφυλάκων ) με συντονιστή τον Γιάννη Παπαγιαννόπουλο, προσπαθούν να το περιορίσουν και  πραγματοποίησαν την  καθιερωμένη γιορτή των Χριστουγέννων στο κλειστό γυμναστήριο της Πάτρας στο Κουκούλι.
Οι γονείς με τα παιδιά τους που είναι αθλητές-τριες των παραπάνω τμημάτων του συλλόγου για τρείς ώρες έπαιξαν μεταξύ τους, διασκέδασαν,  χάρηκαν και αντάλλαξαν  όλοι ευχές ως μια πολυπληθή οικογένεια. Η χαρά των παιδιών ήταν,  όταν ξεχύθηκαν μέσα στα όρια των γραμμών  του  γηπέδου χάντμπολ για να βρουν και να πάρουν το δώρο τους.
Η γιορτή έκλεισε  με τους προπονητές να σερβίρουν τους αθλητές-τριες και γονείς αναψυκτικά και τα παραδοσιακά γλυκίσματα των εορτών.







No comments