Ρήξη χιαστών η πρώτη εκτίμηση για Τσόβιτς ! - Υποδειγματική η στάση της Βέροιας 2017 - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ρήξη χιαστών η πρώτη εκτίμηση για Τσόβιτς ! - Υποδειγματική η στάση της Βέροιας 2017



Αρνητικές είναι οι πρώτες εκτιμήσεις για τον τραυματισμό της αθλήτριας της Βέροιας 2017, Μίλιτσα Τσόβιτς, η οποία χτύπησε στο γόνατο γύρω στο 39ο λεπτό του χθεσινού (18/12) εξ αναβολής, για την 6η αγωνιστική, εκτός έδρας αγώνα (38-20) με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.
Η παίκτρια της ομάδας της Ημαθίας έχει υποστεί, κατά πάσα πιθανότητα, ρήξη χιαστών, όπως ενημερώθηκε το greekhandball.com και εάν επαληθευτεί αυτό, τότε θα απουσιάσει από την δράση για τουλάχιστον 6 μήνες. Την Δευτέρα (23/12), η Τσόβιτς θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, ώστε να προκύψουν ασφαλή συμπεράσματα.
«Όλοι μας είμαστε σοκαρισμένοι», σχολίασε στο greekhandball.com ο τεχνικός της Βέροιας 2017, Κώστας Χαραλαμπίδης, ο οποίος πρόσθεσε: «Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον καταξιωμένο ορθοπαιδικό, κ. Γιάννη Τερζίδη, ο οποίος μας περίμενε στο ιατρείο του για 1,5 ώρα, ώστε να μεταφέρουμε την αθλήτρια, για να την εξετάσει. Είναι άνθρωπος του χάντμπολ, μα πάνω απ' όλα άνθρωπος».



Ο προπονητής της Βέροιας επεσήμανε ακόμα μιλώντας στην ιστοσελίδα μας: «Σύσσωμη η ομάδα στέκεται στο πλευρό της αθλήτριας και είναι απόλυτα βέβαιο ότι θα τής προσφέρει οτιδήποτε χρειαστεί για την αποκατάστασή της. Όταν πονάει ένας πονάνε όλοι, διότι η ομάδα μας είναι οικογένεια. Είμαστε όλοι δίπλα της. Πρόκειται για υπόδειγμα αθλήτριας, με ήθος και επαγγελματισμό, είναι μια ηγετική φυσιογνωμία».
Κατέληξε, υπογραμμίζοντας: «Η απουσία της θα δημιουργήσει κενό, όμως αυτό είναι το τελευταίο που μας ενδιαφέρει. Θέλουμε να είναι γρήγορα κοντά μας. Από την πρώτη στιγμή η διοίκηση ενεργοποιήθηκε και απέδειξε πως δεν αφήνει τίποτα στη τύχη. Όσον αφορά στο παιχνίδι, δεν θα ήθελα να αναφερθώ, διότι αυτό το γεγονός τα υπερκαλύπτει όλα».

*Σημειώνεται ότι η δημοσιογραφική ομάδα του greekhandball.com αποφάσισε να μην μπει στη διαδικασία αναπαραγωγής του βίντεο του, πράγματι σοκαριστικού, τραυματισμού της Τσόβιτς. 
Σεβόμενοι τον πόνο της αθλήτριας, αλλά και τις δύσκολες στιγμές που περνάει, δεν θα μεταφέρουμε τα δευτερόλεπτα από την φάση του τραυματισμού, καθώς όχι μόνο δεν είναι ευχάριστες οι εικόνες ενός ανθρώπου που σφαδάζει, αλλά επιπλέον δεν θέλουμε, σε καμία περίπτωση, να δημιουργηθεί φόβος σε, κυρίως, νεαρές ή νεαρούς. Ο αθλητισμός είναι όμορφος, όμως και οι τραυματισμοί είναι μέσα στο παιχνίδι... 

No comments