Η Δράμα μάχεται για την απόσπαση του Κουρουτζίδη - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η Δράμα μάχεται για την απόσπαση του Κουρουτζίδη



Η Δράμα ταξιδεύει την Παρασκευή (06/12) με προορισμό το Άργους, όπου το Σάββατο (07/12, 17:00), θα συναντήσει τον Διομήδη Άργους. Η ομάδα του Σάκη Βαλαβάνη έχει να αντιμετωπίσει αρκετές απουσίες παικτών.
Συγκεκριμένα, ο Τουνγκελίδης συνεχίζει να ταλαιπωρείται εξαιτίας οστικού οιδήματος στην παλάμη, ο Αντάμοβιτς ξεκίνησε προπονήσεις, αλλά όχι ακόμα σε υψηλούς ρυθμούς, ο Καφαντάρης δεν μπορεί να γυμναστεί με το σύνολο, για επαγγελματικούς λόγους, ενώ ο Σίνα έχει υποστεί διάστρεμμα σε προπόνηση της Εθνικής.
Παράλληλα, οι υπεύθυνοι της διοίκησης μάχονται, ώστε να πετύχουν την απόσπαση του Κουρουτζίδη από το Χαλάνδρι (Αθήνα), στη Δράμα. Η απουσία του 25χρονου πίβοτ είναι καθοριστική για την ομάδα, η οποία επιδιώκει να έχει ξανά τον αθλητή, που δεν είναι εφικτό να παρουσιάζεται στις προπονήσεις, στη διάθεσή της.
Ο αρχηγός της Δράμας, Κώστας Θωμίδης, σχολίασε αναφορικά με το παιχνίδι κόντρα στον Διομήδη: «Θα δοκιμαστούμε απέναντι σε μία παραδοσιακά καλή ομάδα. Η προετοιμασία μας ξεκίνησε γι' αυτό το ματς με διάθεση και προσήλωση, ώστε να εμφανιστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι. Ελπίζουμε να είναι όλοι οι παίκτες υγιείς και να παρουσιάσουμε στο Άργος την πραγματική δυναμική μας. Σε αυτά τα τρία ματς, μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου, χρειαζόμαστε βαθμούς, που θα μας καθιερώσουν ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα».

No comments