Ο Γρηγοράκης και τα «μωρά» του, που έγιναν άνδρες - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο Γρηγοράκης και τα «μωρά» του, που έγιναν άνδρες



Ο Γιάννης Γρηγοράκης καμαρώνει τα «παιδιά» του, που τώρα έχουν γίνει άνδρες. Ο 31 ετών παίκτης του Άρη Νικαίας φωτογραφήθηκε στο γήπεδο του Πλάτωνα, στο σαββατιάτικο (7/12) παιχνίδι της ομάδας του με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.
Στη φωτογραφία, φαίνονται από αριστερά προς τα δεξιά οι: Θεολόγος Ακερμανίδης, Κώστας Βλάχος, Γιάννης Γρηγοράκης, Μάρκο Τερλέτσκι, Σαρκίς Χουρσουντιάν, Λεωνίδας Κρεμμύδας. Όλοι τους έχουν υπάρξει συμπαίκτες, με εξαίρεση τον απόφοιτο των ΤΕΦΑΑ Αθηνών, Γρηγοράκη, ο οποίος τους καθοδηγούσε ως προπονητής, στα αναπτυξιακά τμήματα του Άρη Νικαίας, από τα μίνι έως το εφηβικό.
Τα παλικάρια του Γρηγοράκη, που τα βλέπει να μεγαλώνουν και παρακολουθεί την πορεία τους στο χάντμπολ από όταν ήταν... μωρά, είχαν κατακτήσει την 3η θέση στο πανελλήνιο Πρωτάθλημα, στο παιδικό, την 3η θέση στο τουρνουά «Δαναών», στους παμπαίδες Α' και την 2η θέση στο Interamnia World Cup, στην Ιταλία.







Ο 19χρονος, Τερλέτσκι, είναι ο μόνος από τα πέντε παιδιά της πρώτης φωτογραφίας, που δεν συνεχίζει στον Άρη Νικαίας. Ο Μάρκο, που έχει Πολωνούς γονείς, είχε εντοπιστεί από τον τεχνικό του Άρη, Τάκη Μελετάκο, ο οποίος έμενε στην απέναντι πολυκατοικία και είχε γρήγορα αντιληφθεί ότι ο μικρός ήταν... κομμένος και ραμμένος για χάντμπολ. Και δεν έπεσε έξω...
Ο Τερλέτσκι βοήθησε πάρα πολύ την ομάδα της Νίκαιας στην άνοδό της από την Α2, χάρη στις επεμβάσεις του και στη συνέχεια, μετακινήθηκε στον Ολυμπιακό. Στα πλαίσια της συνεργασίας Άρη και Ολυμπιακού, ο πρώτος, αφού παραχώρησε τον Τερλέτσκι, πήρε αρχικά τους Λαδάκη, Μιμίκο και αργότερα τους Ασβεστά, Παπαδόπουλο, από τους Ερυθρόλευκους.

No comments