Μεταγραφική ενίσχυση για την Ντράμμεν - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μεταγραφική ενίσχυση για την Ντράμμεν


Η αντίπαλος της  ΑΕΚ, στο Challenge Cup, νορβηγική Ντράμμεν, παρουσίασε πριν από το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της για το 2019, με την Ελβερουμ, τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα της, τον τερματοφύλακα Σάντερ Ντράνγκε Χάϊερεν και τον δεξιό ίντερ Βίκτορ Νόρμπεργκ ( οι δύο τους στη φωτο ).
Ο Χάϊερεν θα ενταχθεί άμεσα στην Ντράμμεν ενώ ο Νόρμπεργκ, που θεωρείται ως μεταγραφική επένδυση για το μέλλον, πιθανολογείται ότι θα αρχίσει να αγωνίζεται με την ομάδα του Αρνε Ντόκκεν από τη σεζόν 2020-2021, καθώς, προκρίνεται τώρα η επιλογή της συνέχισης της παρουσίας του, έως το τέλος της περιόδου, με την Σάντερφιορντ, όπου αγωνίζεται τώρα.
rum το βράδυ, μαζί με τον καινούριο μας τερματοφύλακα, τον Sander Drange Heieren.
Ο προπονητής της Ντράμμεν, Κρίστιαν Κγιέλλινγκ, εξέφρασε την ευαρέσκεια του για τις δύο μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας του και ειδικά για εκείνη του Νόρμπεργκ, που παρουσιάζεται ως το σημαντικότερο ταλέντο που έχει να επιδείξει σήμερα το χαντμπολ της Νορβηγίας.
Μάλιστα, ο Κγιέλλινγκ είπε για τον Νόρμπεργκ ότι ΄΄ είναι ατρόμητος και πραγματικά ένας τύπος που πηγαίνει στον πόλεμο΄΄.
Η Ντράμμεν θα παίξει ξανά, λόγω διακοπής του πρωταθλήματος Νορβηγίας, την 1η Φεβρουαρίου, με την προτελευταία της βαθμολογίας Φολντ Χάλλβαρντ.
Θα μεσολαβήσουν, δηλαδή, 41 ημέρες από τον τελευταίο επίσημο αγώνα της.
Τώρα, η Ντράμμεν, μετά την 14η αγωνιστική, είναι 3η στην βαθμολογία των 12 ομάδων και απέχει 4 πόντους από την πρωτοπόρο Ελβερουμ, από την οποία έχασε με 35-31 εντός έδρας στο ντέρμπι κορυφής.



No comments