"Ψυχωμένος" ο Ιωνικός, επιβλήθηκε του Δούκα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

"Ψυχωμένος" ο Ιωνικός, επιβλήθηκε του Δούκα


Σπουδαία εντός έδρα νίκη πέτυχε ο Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας ο οποίος επικράτησε του Δούκα με σκορ 22-20 σε ένα παιχνίδι με συγκλονιστική εξέλιξη. Σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ, με τον Δούκα να δείχνει να "πατάει " καλύτερα στο πρώτο μέρος. Η ομάδα του Κώστα Μπούνα μπήκε στα αποδυτήρια με το σκορ στο 10-9 υπέρ της. Μετά την ανάπαυλα, ο Ιωνικός εμφανίστηκε πιο συγκεντρωμένος και κατάφερε να προηγηθεί με τέσσερα γκολ (19-15, με το τέρμα του Αϊβαλιώτη). Μέχρι το φινάλε οι παίκτες του Μάκη Παπακώστα κατάφεραν να διατηρήσουν το προβάδισμά τους, φτάνοντας τελικά στη νίκη.

Πρώτοι σκόρερς του αγώνα οι Λιόλιος, Κρητικός και Μελετάκος οι οποίοι σημείωσαν από 5 γκολ.
Να σημειωθεί ότι κρατήθηκε το δελτίο του Κρητικού λόγω εξύβρισης του παρατηρητή, μετά την τρίτη δίλεπτη αποβολή που δέχθηκε.

ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΦ- ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ 22-20
Τα πεντάλεπτα: 1-0, 3-2, 3-4, 6-7, 8-9, 9-10 (ημίχρονο.), 11-11, 15-11, 17-13, 19-15, 19-17, 22-20 (τελικό)

ΙΩΝΙΚΟΣ (Παπακώστας): Τσακνής 1, Βάρης, Αϊβαλιώτης 4, Αργυράκης, Γκέρτσος 2, Π. Μπούτος, Αποστολίδης 2, Ζαχάρης, Βασιλείου, Λ. Μπούτος 2, Συγγάρης, Μαντζόπουλος 2, Λιόλιος 5, Τσάτσας, Μπουλούμπασης 4, Σιάτρας

ΔΟΥΚΑΣ ( Μπούνας): Ζαλώνης, Κρητικός 5, Τόμπρος 1, Παγιάτης 1, Μελετάκος 5, Μπραουδάκης, Πολύδωρος, Καρακεχαγιάς, Ντούνης 2, Τότος 4, Γερουλάνος 1, Τζανιδάκης, Μπεκιάρης, Κολλύρης, Μπαλάσκας, Στεφανίτσης 1.
Διαιτητές: Τσάκωνας- Φωτακίδης, Παρατηρητής: Μίγκας, Κόκκινη: 59:31 Αποστολίδης, 54:34 Κρητικός (τρία δίλεπτα) Δίλεπτα: 8-6, Πέναλτι: 4/5-5/7

Στο φύλλο αγώνα γράφτηκε από τους διαιτητές Τσάκωνα- Φωτακίδη: «Μετά την λήξη του αγώνα φίλαθλος του Ιωνικού που καθόταν στο κάτω μέρος των κερκίδων εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο και απευθυνόμενος προς τους διαιτητές είπε: «Μ...α κάνατε, τι είναι αυτά, δεν δώσατε κόκκινη κάρτα».

Ο παρατηρητής Σωτήρης Μίγκας έγραψε: «Στο 54:34 ο αθλητής του Δούκα Νίκος Κρητικός ενώ δέχθηκε τρίτο δίλεπτο ο παρατηρητής του αγώνα του είπε να περάσει έξω από τον αγωνιστικό χώρο και ο παίκτης του Δούκα του είπε: «Άντε στο διάολο»

Το δελτίο του αθλητή κρατήθηκε

No comments