Δανήλος: «Ας μιλήσουμε για τους ακρογωνιαίους λίθους της Νέας Ιωνίας...» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δανήλος: «Ας μιλήσουμε για τους ακρογωνιαίους λίθους της Νέας Ιωνίας...»



Στους ανθρώπους που βρίσκονται στο παρασκήνιο της ομάδας αναφέρθηκε, κυρίως, ο προπονητής της Νέας Ιωνίας, Μενέλαος Δανήλος, ο οποίος τόνισε στο greekhandball.com: «Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των κοριτσιών, δουλεύουν πολύ σκληρά κάθε εβδομάδα, για κάθε ματς. Η ομάδα έχει οικογενειακό κλίμα και σε κάθε αναμέτρηση επιχειρούμε να εκδηλώνουμε τις αρετές μας.
Παρ' όλα αυτά, ας μιλήσουμε αυτή την φορά και για τους ανθρώπους, στους οποίους δεν γίνεται συχνά αναφορά, αλλά αποτελούν τους ακρογωνιαίους λίθους της Νέας Ιωνίας. Αρχικά, για την τεχνική διευθύντριά μας, Σοφία Ναϊσίδου, η οποία είναι η ψυχή της ομάδας, ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω απ' όλα, εκείνη που θα μείνει όταν όλοι οι υπόλοιποι θα φύγουμε. Έπειτα, για τον γυμναστή, Νικήτα Γεωργά, τον προπονητή τερματοφυλάκων, Κώστα Τσιλιμπάρη και την έφορο του τμήματος, Ερασμία Λάσκαρη, η συνεισφορά των οποίων είναι παραπάνω από πολύτιμη.
Τέλος, με την επιστροφή της Κεπεσίδου αισθανόμαστε σιγουριά στη θέση της τερματοφύλακα και το γεγονός αυτό μας έχει βοηθήσει αγωνιστικά και ψυχολογικά». 

No comments