Οι δηλώσεις του Ιωνικός Ν.Φ.- Δούκας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Οι δηλώσεις του Ιωνικός Ν.Φ.- Δούκας

Ο τερματοφύλακας του Ιωνικού Τάσος Τσακνής, ο προπονητής του Δούκα, Κώστας Μπούνας αλλά και ο παίκτης της ομάδας των "εκπαιδευτηρίων", Φραγκίσκος Ζαλώνης, παραχώρησαν δηλώσεις στο greekhandball.com αμέσως μετά τη λήξη του μεταξύ τους αγώνα. Τα όσα δήλωσαν:

Τσακνής" Αρχικά, συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες, οι οποίες σήμερα δώσανε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Εμείς καταφέραμε  στο πρώτο αλλά και στο δεύτερο ημίχρονο να μειώσουμε τα δυνατά σημεία του Δούκα και να περιορίσουμε τις επιλογές του, κυρίως στην άμυνα. Από την άλλη πλευρά, στην επίθεση βρήκαμε ρυθμό από το πρώτο κιόλας ημίχρονο και καταφέραμε να πάρουμε τους δύο πολύτιμους βαθμούς για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα".

Μπούνας: Καταρχάς συγχαρητήρια στον Ιωνικό ο οποίος έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση. Έχει παίκτες οι οποίοι είναι έμπειροι. Χαίρομαι επίσης και για τον Μάκη (σ.σ. Παπακώστα) που στην πρώτη του χρονιά ως πρώτος προπονητής έχει κάνει ένα πολύ σημαντικό έργο και ελπίζω να πάει ακόμα καλύτερα. Ξέραμε ότι το παιχνίδι θα ήταν δύσκολο, ο Ιωνικός έχει πετύχει εντός έδρας νίκες απέναντι σε ομάδες που έχουν αντίστοιχη δυναμική με εμάς. Στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου είχαμε ένα κακό διάστημα το οποίο μας κόστισε. Αυτή η περίοδος που περνάει η ομάδα δεν θα έλεγα ότι είναι η καλύτερη λόγω των διαδοχικών ηττών. Θα δούμε τι πρέπει να γίνει ώστε να ηαναβρούμε τον δρόμο μας

Ζαλώνης: "Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον Ιωνικό τόσο για τη νίκη όσο και για την ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος. Για εμάς είναι μια ήττα που μας "πονάει", επειδή είναι η τέταρτη συνεχόμενη."

No comments