Καφφάτος: «Οι οικογένειες δεν γκρεμίζονται, μονάχα χτίζονται» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Καφφάτος: «Οι οικογένειες δεν γκρεμίζονται, μονάχα χτίζονται»Στο δεύτερο μέρος του ματς κόντρα στον Ολυμπιακό, η ΑΕΚ έκανε πιο σκληρή την άμυνά της, ώστε να περιορίσει τα περιφερειακά σουτ των Ερυθρολεύκων, σχολίασε στο greekhandball.com ο παίκτης των Αθηναίων, Δημήτρης Καφφάτος, ο οποίος πρόσθεσε πως η Ένωση έχει καλή ψυχολογία. Υπογράμμισε, επιπλέον, πως είναι περίεργο για εκείνον το συναίσθημα της επιστροφής σε ντέρμπι, έπειτα από 5,5 χρόνια απουσίας από την δράση.
Είπε: «Κάναμε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Η ομάδα έδειξε, μετά από το 20ο λεπτό, ότι είναι συσπειρωμένη. Βρεθήκαμε με τέσσερα γκολ πίσω, αλλά καταφέραμε να το γυρίσουμε λίγο πριν από την λήξη του πρώτου ημιχρόνου, καθώς και να πάρουμε διαφορά δύο γκολ. Στο δεύτερο μέρος, αλλάξαμε πάρα πολύ την άμυνα, την κάναμε πιο σκληρή, ώστε να περιορίσουμε τα σουτ του αντιπάλου από την περιφέρεια. Το καταφέραμε και έτσι ο Ολυμπιακός δεν βρήκε εύκολες λύσεις από περιφερειακά σουτ. Αυτό μάς έδωσε το πλεονέκτημα να προηγηθούμε με τέσσερα-πέντε γκολ και στη συνέχεια διαχειριστήκαμε το προβάδισμα. Σε αυτά τα ματς κρίνεται η ψυχολογία. Δείξαμε ότι η ομάδα έχει καλή ψυχολογία και πως μπορεί να διεκδικεί νίκες. Είμαστε οικογένεια και οι οικογένειες δεν γκρεμίζονται, μονάχα χτίζονται».
Όσον αφορά στην επιστροφή σε ντέρμπι, μετά από χρόνια απουσίας από την δράση, ανέφερε: «Είναι περίεργο το συναίσθημα. Αφήνω πίσω μου τα 5,5 χρόνια, που είχα να παίξω και προσπαθώ να είμαι παρών, ώστε να βοηθάω την ΑΕΚ από οποιοδήποτε πόστο με χρειαστεί. Θεωρώ ότι οι παίκτες με σέβονται αρκετά. Βαδίζουμε μαζί, για να βοηθάμε την ομάδα από όποια θέση μπορούμε».

No comments