Η καλύτερη 7άδα της 10ης αγωνιστικής της Handball Premier - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η καλύτερη 7άδα της 10ης αγωνιστικής της Handball Premier



Η επτάδα που επιλέξαμε για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Handball Premier, για πρώτη φορά από την αρχή της σεζόν έχει πιο πολλούς από δύο παίκτες από μία ομάδα και μάλιστα φθάνουμε στο σημείο να υπάρχει εκπροσώπηση μίας ομάδας ( ΑΕΚ ) με τέσσερις παίκτες.
Σκεφθήκαμε αρκετά αυτή την επιλογή μας, καθώς, θα μπορούσε να θεωρηθεί ότι συνιστά υπερβολή. Και ίσως και να είναι.
Αντίστοιχη, ωστόσο, αναμφίβολα, θα ήταν η παρουσία παικτών από τον Ολυμπιακό, εάν είχε νικήσει στο ντέρμπι, καθώς, κατά κοινή ομολογία οι αγώνες ανάμεσα στις δύο αυτές ομάδες είναι οι σπουδαιότεροι, πλέον αποφασιστικοί για τον τίτλο και σε υψηλότερο επίπεδο στο πρωτάθλημα της Handball Premier.
Η αξία του αντιπάλου, πρωτίστως, αναδεικνύει τον βαθμό επιβράβευσης του νικητή.
Σημειώνεται ότι στις προηγούμενες 9 αγωνιστικές, έχουμε επιλέξει στις 7άδες, 10 παίκτες του Ολυμπιακού και 8 της ΑΕΚ.
Υπολογίσαμε με περίσκεψη και κάθε σεβασμό ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ και τον δείκτη δυσκολίας των άλλων αγώνων και την ποιότητα εμφάνισης όλων των άλλων παικτών οι οποίοι είναι διαρκώς στο προσκήνιο των επιλογών μας, καθώς, δικαιωματικά είχαμε αφήσει σε δεύτερη μοίρα Ολυμπιακό και ΑΕΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό, σε προηγούμενες αγωνιστικές, ώστε να δώσουμε προβάδισμα στις άλλες ομάδες και στους παίκτες τους.
Για πρώτη φορά, μάλιστα, προτιμήθηκαν τόσοι ξένοι παίκτες ( 4 ), καθώς, είναι σαφής η τάση επιλογής Ελλήνων, συχνά μάλιστα νεαρών σε ηλικία, ώστε να έχουν ένα επιπλέον κίνητρο.
Η ιδιαιτερότητα μίας συνάντησης, ενίοτε, δικαιολογεί και τις εξαιρέσεις. 
Με αυτές τις παραμέτρους και αυτό το σκεπτικό, καταλήξαμε στην εξής 7άδα της 10ης αγωνιστικής : 

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ :  Μίλαν Κοσάνοβιτς  ( ΑΕΚ ). Γεννήθηκε το 1981. Αν και προερχόταν από όχι πειστικές εμφανίσεις, ανταποκρίθηκε με επιτυχία στην πρόκληση του ντέρμπι και υποστήριξε άρτια την προσπάθεια της ομάδας του για την  νίκη.
ΑΡΙΣΤΕΡΟ  ΕΞΤΡΕΜ : Χρήστος  Χαϊτίδης ( Δράμα ). Γεννήθηκε το 1996. Δέκα γκολ με εμφατική παρουσία από τον φορμαρισμένο παίκτη, στο νικηφόρο ματς της ομάδας του απέναντι στον Ιωνικό Ν.Φ.
ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΙΝΤΕΡ    :  Μανώλης  Λαδάκης ( Αρης Νίκαιας ). Γεννήθηκε το 1996. Ηταν, με τους Μελετάκο, Χαραλάμπους, Παπαδόπουλο, η τετράδα των κορυφαίων της ομάδας τους στο διπλό στην Πυλαία. Οι άλλοι 3, ΄΄ πέφτουν πάνω΄΄  σε παίκτες που διακρίθηκαν στο ντέρμπι Ολυμπιακού-ΑΕΚ. Ο Λαδάκης έβαλε 7 γκολ και οριακά προτιμήθηκε από τον Μισαηλίδη του Αερωπού.   
ΠΛΕΪ ΜΕΙΚΕΡ      :     Μόγια Φλορίδο ( ΑΕΚ ). Γεννήθηκε το 1988.  Καθοδήγησε άψογα τους συμπαίκτες του, έδωσε λύσεις και είχε καταλυτικό ρόλο στο διπλό στο Ρέντη. Εβαλε 4 τέρματα.
ΔΕΞΙ ΙΝΤΕΡ             :    Μαρίν  Μπουνέτα  ( ΑΕΚ ). Γεννήθηκε το 1995. Κρίσιμος ο ρόλος του όσο και καθοριστικός, απέναντι στον Ολυμπιακό. Θεμέλιος λίθος στην επιτυχία της Ενωσης.Πέτυχε 6 γκολ.
ΔΕΞΙ        ΕΞΤΡΕΜ  :    Δημήτρης Τζηράς ( Ολυμπιακός ). Γεννήθηκε το 1991. Σημείωσε 13 τέρματα κόντρα στην ΑΕΚ, πραγματοποιώντας ακόμα μία εξαιρετική εμφάνιση. Δεν μπόρεσε ωστόσο να συμβάλλει σε θετικό  αποτέλεσμα για τους ΄΄ ερυθρόλευκους ΄΄.
ΠΙΒΟΤ                      :     Πλάθα Χιμένεθ   ( ΑΕΚ ). Γεννήθηκε το 1994. Εδωσε λύσεις για την ΑΕΚ, στο μεγάλο ματς με τον Ολυμπιακό, με 5 γκολ στο ενεργητικό του και αρκετές καλές προσπάθειες. 

No comments