Η καλύτερη 7άδα της Α1 Γυναικών για την 7η αγωνιστική - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η καλύτερη 7άδα της Α1 Γυναικών για την 7η αγωνιστική


Η δημοσιογραφική ομάδα του greekhandball.com επέλεξε για την καλύτερη επτάδα της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών, τις εξής παίκτριες, συνεκτιμώντας την απόδοση τους, το αποτέλεσμα της ομάδας τους, τον βαθμό δυσκολίας του αγώνα και τον ανταγωνισμό όπως και την διαθεσιμότητα επιλογών στις ίδιες θέσεις, αλλά επίσης και τις κρίσεις των προπονητών που μπαίνουν στη διαδικασία να μας εκφράσουν, ως ειδικοί, τις απόψεις τους :
  
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ : Αθηνά Πιτούλια ( Βέροια 2017 ). Γεννήθηκε το 1979. Ηταν εξαιρετική απέναντι στο Πανόραμα και έδωσε ουσιαστική βοήθεια στην ομάδα της, με την εμπειρία της, σε σειρά από κρίσιμες φάσεις.
ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΕΞΤΡΕΜ : Αναστασία Παναγιωτίδου ( ΠΑΟΚ ). Γεννήθηκε το 1998. Αν και πέτυχε μόλις 1 γκολ στα Γιαννιτσά, είχε συνολικά  καλή  απόδοση και φάνηκε χρήσιμη για το σύνολο. Σε αυτή την θέση, καμμία από τις αθλήτριες που χρησιμοποιήθηκαν στη συγκεκριμένη αγωνιστική, δεν είχε προσφορά ανάλογη της αξίας της, ωστόσο, η Παναγιωτίδου συνεισέφερε στην άνετη νίκη της ομάδας της.
ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΙΝΤΕΡ :    Μίλιτσα Τσόβιτς ( Βέροια 2017 ). Γεννήθηκε το 1988.  Πέτυχε 11 γκολ σε βάρος του Πανοράματος. Ηταν πολύτιμη για την ομάδα της και οριακά προτιμάται σε σχέση με την Αργυροπούλου που κράτησε όρθιο το Πανόραμα σε μεγάλο μέρος του ίδιου αγώνα.
ΠΛΕΙ ΜΑΙΗΚΕΡ :   Χριστίνα Τσιομπάνου ( Αρτα ). Γεννήθηκε το 1982.  Με τα 15 τέρματα που σημείωσε η πολύπειρη παίκτρια απέναντι στον Αρη στη Νίκαια, έδωσε ώθηση στην ομάδα της, ειδικά στο πρώτο μέρος, όταν σκόραρε 11 φορές.
ΔΕΞΙ ΙΝΤΕΡ :  Δέσποινα Φράγκου  ( Νέα Ιωνία ). Γεννήθηκε το 1999. Καλή εμφάνιση στην εκτός έδρας νίκη της Νέας Ιωνίας σε βάρος της Πυλαίας, με 6 γκολ και δουλειά για το σύνολο.
ΔΕΞΙ ΕΞΤΡΕΜ :  Βάσια Γκάτζιου ( ΠΑΟΚ ). Γεννήθηκε το 1997. Πέτυχε 7 γκολ απέναντι στα Γιαννιτσά, ήταν σταθερή και δημιουργική για την ομάδα της, με μία ακόμα καλή παρουσία της.
ΠΙΒΟΤ :  Σάσκα Νταβίντοβιτς ( Αρτα ). Γεννήθηκε το 1995. Σκόραρε 4 φορές κόντρα στον Αρη Νικαίας και έδωσε ΄΄ μάχες΄΄  για την ομάδα της στην εκτός έδρας νίκη της. 

No comments