Μία 16χρονη στην καλύτερη 7άδα της 6ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μία 16χρονη στην καλύτερη 7άδα της 6ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών


Με το παιχνίδι ΠΑΟΚ-Βέροια 2017, ολοκληρώθηκε η 6η αγωνιστική της Α1 Γυναικών και η δημοσιογραφική ομάδα του greekhandball.com επέλεξε την καλύτερη επτάδα της αγωνιστικής, όπου ξεχωρίζει η νίκη ( πρώτη της στην Α1 ) της Προσοτσάνης σε βάρος του Αρη Νικαίας, παιχνίδι από το οποίο προκρίθηκαν οι τρείς από τις επτά αθλήτριες, όλες Ελληνίδες αυτή την φορά, καθώς, οριακά δεν προτιμήθηκε η Τσιομπάνου της Αρτας, έστω και αν η Ανδρίτσου υπέστη ήττα με τον Αρη Νικαίας, σε ένα ματς όπου σημείωσε ωστόσο 16 γκολ, τα μισά της ομάδας της.   
Η 16χρονη Βάγια Αμβροσιάδου της Προσοτσάνης είναι η πιο μικρή σε ηλικία που έχει μπεί σε επτάδα αγωνιστικής στη φετινή σεζόν, στην Α1 Εθνική.

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ  :  Μαγδαληνή Κεπεσίδου   ( Νέα Ιωνία ). Γεννήθηκε το 1997. Σταθερή και χρησιμότατη σε ακόμα ένα παιχνίδι της ομάδας της. Απέναντι στα Γιαννιτσά, σε μεγάλα κομμάτια του ματς, έμοιαζε ανίκητη.  Δέχθηκε λιγότερα γκολ από κάθε άλλη γκολκίπερ που ήταν βασική σε αυτή την αγωνιστική.
ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΕΞΤΡΕΜ   :  Χριστίνα Εμμανουηλίδου  ( Αρτα ). Γεννήθηκε το 1998. Καλό παιχνίδι για την αθλήτρια της  Αρτας ( και )  απέναντι στην Πυλαία, με 5 γκολ στο ενεργητικό της. Πολύ καλή στην αγωνιστική και η Παναγιωτίδου του ΠΑΟΚ.
ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΙΝΤΕΡ       :   Αγνή Ζυγούρα       ( ΠΑΟΚ ). Γεννήθηκε το 1996.Με 9 γκολ συνέβαλλε αποφασιστικά στην νίκη του ΠΑΟΚ σε βάρος της Βέροιας 2017, έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο.
ΠΛΕΪ ΜΕΪΚΕΡ            :   Ολίνα Ανδρίτσου ( Αρης Νικαίας ). Γεννήθηκε το 1998. Οταν μία αθλήτρια παίζει τόσο καλά, όσο η Ανδρίτσου στην Προσοτσάνη θα πρέπει να επιβραβεύεται και ας είχε υψηλό ανταγωνισμό από την Χατζηπαρασίδου του ΠΑΟΚ και την Ν.Κεπεσίδου της Νέας Ιωνίας.
ΔΕΞΙ ΙΝΤΕΡ                :   Βάγια  Αμβροσιάδου ( Προσοτσάνη ). Γεννήθηκε το 2003. Ηταν καταλυτική η απόδοση της στην αναμέτρηση με τον Αρη Νικαίας. Πέτυχε 7 γκολ, κυρίως, ωστόσο, είχε σωστές αποφάσεις σε καθοριστικά σημεία.  Αξίζουν πολλά μπράβο στην ελπιδοφόρα  μικρή με καταγωγή από το Νευροκόπι.
ΔΕΞΙ  ΕΞΤΡΕΜ           :    Κατερίνα Μανιά ( Νέα Ιωνία ). Γεννήθηκε το 1998.Σκόραρε 10 φορές σε βάρος των Γιαννιτσών. Ηταν εξαιρετική και αυτή την φορά.
ΠΙΒΟΤ                         :  Μαρία  Παύλου ( Προσοτσάνη ). Γεννήθηκε το 1996. Εβαλε 3 γκολ, αλλά, κυρίως έδωσε  λύσεις με την ωριμότητα και την μαχητικότητα της, αποφεύγοντας λάθη σε κρίσιμες καμπές της συνάντησης με τον Αρη Νικαίας.  

No comments