Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών της αναμέτρησης Βογκόσκα - ΑΕΚ (+vids) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών της αναμέτρησης Βογκόσκα - ΑΕΚ (+vids)



Η ΑΕΚ πήρε ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης, μετά την επικράτησή της με 41-22 επί της Βογκόσκα. Νάτσο Χιμένεθ, Χρήστος Κεδέρης και Μαλίκ Χόγκας μίλησαν στο greekhandball.com για την εμφατική νίκη. Τα όσα δήλωσαν:


Πλάθα: " Το κλειδί της νίκης ήταν μια καλή προετοιμασία. Αυτή την εβδομάδα προπονηθήκαμε πολύ σκληρά και είδαμε βίντεο σχετικά με τον αντίπαλο μας. Ίσως να μην ξεκινήσαμε τόσο καλά αλλά μετά από δέκα λεπτά αγώνα παίξαμε πολύ καλό χάντμπολ. Έχουμε από σήμερα (22/11) ένα καλό σκορ πρόκρισης. Αύριο (23/11) δεν θα είναι εύκολο και θα πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι για να προκριθούμε στον επόμενο γύρο."

Κεδέρης: "Το σκορ νομίζω ότι τα λέει όλα. Ήμασταν πολύ καλύτεροι. Τους είδαμε στο βίντεο και τους μελετήσαμε. Με την απόδοσή μας το κάναμε πολύ εύκολο.  Νομίζω άντεξαν για επτά με οκτώ λεπτά. Δεν θα αλλάξουμε πολλά και στο αυριανό (σ.σ. 22/11) παιχνίδι. Την Τετάρτη (27/11) πάμε στη Δράμα και έχουμε επίσης και το κύπελλο. Είναι μια σειρά αγώνων που θέλουμε να κερδίσουμε. Είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε όσο πιο πολύ μπορούμε στο Τσάλεντζ Καπ.

Χόγκας: "Σήμερα ήταν το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι για εμάς. Δουλέψαμε πάρα πολύ, διαβάσαμε το παιχνίδι και ξέραμε τι πρέπει να κάνουμε εναντίον της Βογκόσκα. Σεβαστήκαμε τον αντίπαλό μας αλλά ξέραμε ότι είμαστε καλύτερα από αυτούς αναφορικά με τα φυσική κατάσταση. Αύριο (23/11) είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι και πρέπει να παίξουμε σοβαρά. Είμαστε μια καινούργια ομάδα και πρέπει να συνεχίσουμε μέχρι το τέλος της σεζόν."

Από πλευράς Βογκόσκα, μίλησε στην ιστοσελίδα μας ο Σρταν Σάβιτς ο οποίος στάθηκε στην ανωτερότητας της ΑΕΚ. Τα όσα είπε:

"Η ΑΕΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα και δίκαια κέρδισε σήμερα.. Τόσο το δικό της επίπεδο, όσο και το επίπεδο του πρωταθλήματος που αγωνίζεται είναι καλύτερο από το δικό μας."







No comments