Pregame: ΑΕΣΧ Πυλαίας- ΠΑΟΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: ΑΕΣΧ Πυλαίας- ΠΑΟΚ


Για την όγδοη αγωνιστική της Handball Premier, η Πυλαία υποδέχεται τον ΠΑΟΚ σε αναμέτρηση η οποία θα διεξαχθεί αύριο (23/11, 15:00). Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την σπουδαία νίκη επί του Αερωπού Έδεσσα Έδεσσας. Αναμφίβολα ήταν ένα αποτέλεσμα που τους ανέβασε την ψυχολογία ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Η Πυλαία μετά από επτά αγωνιστικές βρίσκεται στην έννατη θέση της βαθμολογίας με έξι βαθμούς. Ο Πάνος Γούσιος θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, με εξαίρεση τον Γιώργο Ανθομελίδη. Από πλευράς γηπεδούχων, ο Τάσος Τριανταφυλλίδης δήλωσε στο greekhandball.com:

"Είχαμε μια ολόκληρη εβδομάδα να προπονηθούμε για την αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ. Δουλέψαμε πάνω στις αδυναμίες του. Είναι ένα παιχνίδι το οποίο πιστεύω ότι θα κριθεί στις άμυνες. Εμείς από την πλευρά μας, θα προσπαθήσουμε να είμαστε κοντά στο σκορ. Ο ΠΑΟΚ παρά τους τραυματισμούς, διαθέτει μεγάλο ρόστερ και επί τη ευκαιρία θα ήθελα να ευχηθώ περαστικά στα δύο παιδιά όπως και στον Τάσο Τσαμουρίδη. Τέλος μεγάλο ρόλο στην τελική έκβαση του παιχνιδιού θα παίξει η αποφυγή των λαθών".

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε στο ντέρμπι της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στον Ολυμπιακό, και επιπλέον θα πρέπει να πορευτεί μέχρι το τέλος της αγωνιστικής σεζόν δίχως τους Θοδωρή Πετρίδη και Στάθη Κεσίδη οι οποίοι υπέστησαν ρήξη χιαστού. Ο "Δικέφαλος του Βορρά" είναι στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με εννιά βαθμούς, Εκτός από τους Πετρίδη και Κεσίδη, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Αλέξης Παπαβασίλης, δεν μπορεί να υπολογίζει στον Αλέξανδρο Αποστόλου. Ο παίκτης του ΠΑΟΚ, Χάρης Μπαλτατζής, είπε στην ιστοσελίδα μας για την επερχόμενη αναμέτρηση:

"Αρχικά θέλω να ευχηθώ περαστικά στους Κεσίδη, Πετρίδη και Τσαμουρίδη. Η Πυλαία προέρχεται από μια σημαντική νίκη κόντρα στον Αερωπό. Εμείς από πλευράς μας, δεν θα πρέπει να μην επηρεαστούμε από τις απουσίες που έχουμε. Θα χρειαστεί να παραμείνουμε προσηλωμένοι για εξήντα λεπτά τόσο πνευματικά, όσο και σωματικά ώστε να πάρουμε τους δύο βαθμούς της νίκης."

No comments