Pregame: Φαίακας Κέρκυρας- Φίλιππος Βέροιας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: Φαίακας Κέρκυρας- Φίλιππος Βέροιας



Για την έβδομη αγωνιστική της Handball Premier, ο Φαίακας Κέρκυρας υποδέχεται τον Φίλιππο Βέροιας. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την εκτός έδρας ισοπαλία κόντρα στην Δράμα Bianco Monte (27-27) και σκοπός είναι η επιστροφή στις νίκες, έχοντας ως σύμμαχο την έδρα τους. Ο Φαίακας, ο οποίος  βρίσκεται στην έβδομη θέση της βαθμολογίας με πέντε βαθμούς, θα παραταχθεί πλήρης. Ο αθλητής της ομάδας της Κέρκυρας, Αλέξανδρος Δούγιας, με αφορμή την αυριανή (16/11) αναμέτρηση δήλωσε στο greekhandball.com:

"Κατά την διάρκεια της εβδομάδας προετοιμαστήκαμε για το αυριανό (16/11) παιχνίδι. Η αναμέτρηση θα έλεγα ότι είναι πολύ σημαντική και για τις δύο ομάδες. Εμείς θέλουμε να πάρουμε τη νίκη για να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας, επειδή στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στον Δούκα χάσαμε και την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στη Δράμα, ενώ κρατούσαμε τη νίκη στα χέρια μας, τελικά ήρθαμε ισόπαλοι. Νομίζω είμαστε σε καλή κατάσταση, παρά τα τελευταία αποτελέσματα. Θεωρώ ότι αν έχουμε την επιθυμητή απόδοση, θα πάρουμε τους δύο βαθμούς. Τέλος πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από την αρχή ως το τέλος γιατί ο Φίλιππος Βέροιας, αγώνα με τον αγώνα, ανεβαίνει.

Ο Φίλιππος Βέροιας παρόλο που την προηγούμενη αγωνιστική γνώρισε την ήττα από τον ΠΑΟΚ με 31-28, έδειξε ιδιαίτερα ανταγωνιστικός, ενώ η εικόνα του βελτιώνεται όλο και περισσότερο. Το ζητούμενο πλέον είναι η οι πρώτοι βαθμοί στο πρωτάθλημα της Handball Premier. O τεχνικός της ομάδας Κύρος Σαράφης δεν μπορεί να υπολογίζει τους Σταύρο και Αχιλλέα Παπαδόπουλο. Ο παίκτης της ομάδας, Τάσος Παντελίδης, με δηλώσεις που παραχώρησε στην ιστοσελίδα μας τόνισε:

"Ξέρουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα πολύ δύσκολο αντίπαλο στην έδρα του. Μέρα με τη μέρα γινόμαστε καλύτεροι και αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο. Έχουμε δουλέψει πολύ για το επερχόμενο παιχνίδι και πιστεύω ότι αν βγάλουμε ενέργεια στην άμυνα, θα δυσκολέψουμε αρκετά την Κέρκυρα. Θεωρώ ότι θα κριθεί στις λεπτομέρειες, διότι  ο Φαίακας είναι μια νεανική ομάδα, όπως είμαστε και εμείς".

No comments