Pregame: Άρης Νικαίας Olympic Diagnostic - Δράμα Bianco Monte - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: Άρης Νικαίας Olympic Diagnostic - Δράμα Bianco Monte



Το δεύτερο τηλεοπτικό παιχνίδι της 7ης στροφής του Πρωταθλήματος, θα είναι, μεθαύριο (17/11, 13:00), το Άρης Νικαίας Olympic Diagnostic - Δράμα Bianco Monte. Η ομάδα του Τάκη Μελετάκου πέτυχε, την προηγούμενη αγωνιστική, την παρθενική της νίκη απέναντι στον Δούκα, εκτός έδρας, ενώ εκείνη του Σάκη Βαλαβάνη αναδείχθηκε ισόπαλη, στο γήπεδό της, κόντρα στον Φαίακα Κέρκυρας.
Ο παίκτης του Άρη Νικαίας, Μανώλης Λαδάκης, υπογράμμισε στο greekhandball.com: «Προερχόμαστε από μια σημαντική νίκη κόντρα στον Δούκα και θέλουμε να επικρατήσουμε, μεθαύριο (17/11) και απέναντι στην Δράμα. Πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι με αντίπαλο μια δυνατή ομάδα. Έχουμε δουλέψει πολύ και πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα».
Εκτός 16άδας θα είναι, ξανά, ο τραυματίας, Γιαννόπουλος.
Από την άλλη, ο παίκτης της Δράμας, Βασίλης Κουρουτζίδης, ανέφερε στην ιστοσελίδα μας: «Μετά από μία όχι τόσο καλή, αν και αγωνιζόμενοι στην έδρα μας, εμφάνιση απέναντι στον Φαίακα Κέρκυρας, θα επιδιώξουμε να παρουσιάσουμε καλό πρόσωπο με αντίπαλο τον Άρη Νικαίας, που είναι  δυνατός στο γήπεδό του. Πάμε για την νίκη. Θεωρώ ότι θα γίνει καλό παιχνίδι και ελπίζουμε να το απολαύσει ο κόσμος». Πρόσθεσε, ακόμη: «Όταν οι αναμετρήσεις είναι τηλεοπτικές, η ομάδα μας αγχώνεται, για να έχει θετική εικόνα και έτσι, καταλήγουμε να αδικούμε τους εαυτούς μας. Παίζουμε πολύ καλύτερα, όταν δεν μας δείχνει η τηλεόραση...».
Πλήρης θα είναι η Δράμα, καθώς δεν υπάρχουν απουσίες.

No comments