Pregame: ΕΣΝ Βριλησσίων - Φαίακας Κέρκυρας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: ΕΣΝ Βριλησσίων - Φαίακας Κέρκυρας



Ο Φαίακας Κέρκυρας θα ταξιδέψει με τελικό προορισμό τα Βριλήσσια, όπου μεθαύριο (01/12, 17:20) θα αντιμετωπίσει, στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ανδρών, τον ΕΣΝ Βριλησσίων, ο οποίος αγωνίζεται στην Α2 (1ος όμιλος).
Ο παίκτης των Βριλησσίων, Βασίλης Νικολακόπουλος, δήλωσε στο greekhandball.com: «Για εμάς, κάθε ματς Κυπέλλου είναι μια γιορτή. Τα Βριλήσσια είναι ιστορικό σωματείο και συμμετέχουν πολλά χρόνια στη συγκεκριμένη διοργάνωση. Ευχαριστούμε την διοίκηση, που κάθε χρόνο μάς δίνει την δυνατότητα  να λαμβάνουμε μέρος. Αγωνιστικά, ο Φαίακας είναι, αδιαμφισβήτητα, το φαβορί. Πρόκειται για μια πολύ δυνατή ομάδα. Ξεκίνησε προετοιμασία τέλος Ιουλίου, ενώ τότε εμείς κάναμε ακόμα διακοπές. Τούς αρέσει το γρήγορο χάντμπολ, έχουν πολύ καλό ρόστερ. Ξεχωρίζουν οι Χάλαρης, Χερουβείμ, Μάτοβιτς, Κόντης. Διαθέτουν, επίσης, ένα από τα καλύτερα δίδυμα στο ελληνικό Πρωτάθλημα στο τέρμα (Κουλούρης - Τσιλιμπάρης). Όπως και να έχει, θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά και όσο αντέχουμε, θα προσπαθήσουμε να τους δυσκολέψουμε. Μακάρι να τούς θυμίσουμε τι εστί έδρα Βριλησσίων. Έχουμε υποσχεθεί στον κολλητό μας, Ανδρέα Λέκκα, να κάνουμε τα πάντα, για να έχει να... λέει στον κουμπάρο του, Κουλούρη».
Ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Δραγάζης, δεν υπολογίζει στους τραυματίες, Τσαγκουλή, Πέρρο.
Από την άλλη, ο αθλητής των νησιωτών, Γιάννης Γιαννακόπουλος, τόνισε στην ιστοσελίδα μας: «Πρόκειται για ένα από τα παιχνίδια, που αποτελούν στόχο για την ομάδα μας. Θέλουμε να επικρατήσουμε. Δεν θα πρέπει να επαναπαυτούμε και να αντιμετωπίσουμε τον ΕΣΝ Βριλησσίων ως ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας, διότι έτσι θα πέσουμε στην παγίδα. Τα Βριλήσσια έχουν ένα αξιόμαχο, ποιοτικό σύνολο, που έχει βάλει πλώρη για την Handball Premier. Θέλουμε, αυτό το παιχνίδι, να αποτελέσει για εμάς το εφαλτήριο ενόψει του πολύ δύσκολου προγράμματος, που ακολουθεί».
Εκτός πλάνου για τους Φαίακες είναι μονάχα ο τραυματίας, Τσαμουρίδης.

No comments