Pregame: Ολυμπιακός - Φαίακας Κέρκυρας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: Ολυμπιακός - Φαίακας Κέρκυρας




Ο Ολυμπιακός συναντά αύριο, στο «Μελίνα Μερκούρη», τον Φαίακα Κέρκυρας, σε παιχνίδι που κλείνει την αυλαία της 8ης αγωνιστικής της Handball Premier. Οι Πειραιώτες προέρχονται από εκτός έδρας νίκη, στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ενώ οι νησιώτες είχαν επικρατήσει, στο γήπεδό τους, του Φιλίππου Βέροιας.
Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιώργος Ζαραβίνας, δήλωσε στο olympiacossfp.gr: «Από τη στιγμή που ολοκληρώσαμε την παρουσία μας στην Ευρώπη, η προσοχή μας στρέφεται στις εγχώριες διοργανώσεις, αφού έχουμε μπροστά μας τον στόχο της διατήρησης των σκήπτρων σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο. Μας περιμένουν δυο διαδοχικά εντός έδρας παιχνίδια, με τον Φαίακα για το Πρωτάθλημα και με τον Φίλιππο Βέροιας για το Κύπελλο. Είναι σημαντικό να καταφέρουμε να κρατήσουμε την ομάδα σε υψηλό αγωνιστικό ρυθμό».
Οι Ερυθρόλευκοι θα στερηθούν τους τραυματίες, Σανίκη, Καρβάτσκι, Τσίλη.
Από την άλλη, ο αθλητής των Φαιάκων, Τάσος Δέσπος, σχολίασε στο greekhandball.com: «Πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός είναι φορμαρισμένος, καθώς έρχεται από ένα δυνατό ευρωπαϊκό ματς, με αντίπαλο την Μέλσουνγκεν. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό...».
Εκτός πλάνου για τους Κερκυραίους είναι ο Τσαμουρίδης, που έχει υποστεί ρήξη χιαστών.

No comments