Pregame: Ολυμπιακός- Μέλσουνγκεν - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: Ολυμπιακός- Μέλσουνγκεν

Ο Ολυμπιακός ρίχνεται αύριο (24/11, 18:00) στην μεγάλη μάχη κόντρα στην Μελσούνγκεν, στον επαναληπτικό, του τρίτου προκριματικού γύρου του EHF Cup. Οι "ερυθρόλευκοι" μπορεί να ηττήθηκαν, με 32-28, στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων, στη Γερμανία, αλλά με την απόδοσή τους, έδειξαν ότι είναι ικανοί να κάνουν τη μεγάλη έκλπληξη. Πλέον αύριο, στο κλειστό του Ρέντη, (24/11) καλούνται να ανατρέψουν την διαφορά των τεσσάρων τερμάτων. Ο κόσμος του Ολυμπιακού αναμένεται να δώσει δυναμικό παρών, ενώ και από πλευράς Γερμανών, θα παρευρεθούν στο κλειστό "Μελίνα Μερκούρη" 140 φίλαθλοί τους. Αναμφίβολα, το παιχνίδι παρουσιάζει μεγάλο βαθμό δυσκολίας, αφού η Μελσούνγκεν είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της Μπουντεσλίγκα.
Ο Γιώργος Ζαραβίνας θα στερηθεί των υπηρεσιών του Άγγελου Τσίλη, λόγω τραβήγματος στον προσαγωγό καθώς και των Σανίκη (τραυματισμός στον αχίλλειο) , Καρβάτσκι και Νομικού.
Στο greekhandball.com , μίλησε ο παίκτης του Ολυμπιακού, Πέτρος Κανδύλας. Χαρακτηριστικά ανέφερε:

"Η αυριανή (24/11) αναμέτρηση αποτελεί ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Στον πρώτο αγώνα  παλέψαμε μέχρι τέλους και καταφέραμε να πάρουμε ένα θετικό αποτελέσμα. Πλέον θα πρέπει να τα δώσουμε όλα στην ρεβάνς και να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Αυτές τις λίγες πιθανότητες που μας αναλογούν μπορούμε να τις διεκδικήσουμε και με το παραπάνω, και ιδιαίτερα από τη στιγμή που θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Η απόδοση μας πρέπει να είναι παρόμοια με του πρώτου παιχνιδιού. Ο ρυθμός της Μελσούνγκεν είναι πολύ γρήγορος, οπότε κατά κύριο λόγο οφείλουμε να είμαστε αμυντικά προσηλωμένοι, έτσι ώστε να τους περιορίσουμε. Όσο πιο χαμηλά μείνει το σκορ, τόσο το καλύτερο για εμάς."

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κωνσταντίνος Τσιλιμπάρης είπε για το αυριανό (24/11) παιχνίδι στο  olympiacossfp.gr: 

Γνωρίζουμε τη δυναμική του αντιπάλου μας. Εμείς προετοιμαζόμαστε παρά κάποιες αντιξοότητες που αντιμετωπίζουμε λόγω των τραυματισμών κατά κύριο λόγο, για να κάνουμε ένα ιδανικό παιχνίδι. Το σκορ του πρώτου αγώνα θεωρητικά αφήνει παράθυρο, ευκαιρίας για μια πρόκριση.  Θα το προσπαθήσουμε μέσα στο γήπεδο για 60 λεπτά, πάντα με σεβασμό και γνώση της δυναμικής του αντιπάλου. Γιατί σε τέτοιους είδους παιχνίδια το να τα αντιμετωπίσεις με λάθος προσέγγιση μπορεί να φέρει το αντίθετο αποτέλεσμα. Σε αυτή τη δύσκολη εξίσωση που πρέπει να λύσουμε την Κυριακή, ο πλέον σημαντικός παράγοντας για εμάς θα είναι η βοήθεια και η στήριξη που θα έχουμε από τον κόσμο και πολύ πιθανόν είναι να κρίνει την προσπάθεια μας».

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί  τηλεοπτικά από το κανάλι  COSMΟΤΕSPORT9HD, και βέβαια το greekhandball.com θα σας μεταφέρει την εξέλιξή της.

No comments