Pregame: ΑΣΕ Δούκα- Άρης Νίκαιας Olympic Diagnostic - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: ΑΣΕ Δούκα- Άρης Νίκαιας Olympic Diagnostic



Ο Δούκας υποδέχεται στον Άρη Νίκαιας στο κλειστό του ΟΑΚΑ (9/11,17:00) σε αναμέτρηση για την έκτη αγωνιστική της Handball Premier. Η ομάδα των "εκπαιδευτηρίων" προέρχεται από ένα σπουδαίο διπλό στην έδρα του Φαίακα Κέρκυρας και θέλει να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις. Ο Δούκας μέχρι στιγμής στο φετινό πρωτάθλημα έχει απολογισμό τρεις νίκες μία ισοπαλία και μία ήττα, όντας στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με επτά βαθμούς. Η ομάδα του Κώστα Μπούνα θα παραταχθεί πλήρης, ενώ ο παίκτης της, Ανδρέας Γερουλάνος, δήλωσε στο greekhandball.com σχετικά με την αναμέτρηση:

"Η νίκη στην έδρα του Φαίακα έχει δώσει ψυχολογία στην ομάδα,είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και πάμε το Σάββατο (σ.σ.9/11) για ένα ιδιαίτερης προσοχής παιχνίδι με τον Άρη. Πρέπει να μπούμε συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό και να δώσουμε το εκατό τοις εκατότων δυνάμεών μας."

Ο Άρης Νίκαιας ψάχνει τους πρώτους του βαθμούς στο πρωτάθλημα και αυτή τη φορά καλείται να αντιμετωπίσει ένα δύσκολο αντίπαλο. Την περασμένη αγωνιστική, η ομάδα του Τάκη Μελετάκου ηττήθηκε στο κρίσιμο παιχνίδι κόντρα στον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας και πλέον η προσοχή όλων στρέφεται στα επόμενα παιχνίδια. Μοναδική απουσία για τον Άρη Νίκαιας θα είναι ο Δημήτρης Γιαννόπουλος, ενώ η συμμετοχή του Βαγγέλη Γραμματικόπουλου θεωρείται αμφίβολη.
Ο παίκτης της ομάδας, Νίκος Μουλιάτος μίλησε στο greekhandball.com και ανέφερε τα εξής:

"Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς, ψυχολογικά η ομάδα είναι λίγο "πεσμένη" από το αποτέλεσμα της προηγούμενης αγωνιστικής.  Θα πρέπει ωστόσο να προσπαθήσουμε να κάνουμε μια μεγάλη νίκη, ώστε να καταφέρουμε να ανακτήσουμε τις δυνάμεις μας και την ψυχολογία μας. Μια τέτοια νίκη, η οποία θεωρητικά είναι εκτός προγράμματος, μπορεί να γίνει η αφετηρία ώστε να μπορέσουμε να βρούμε τα πατήματά μας."

No comments