Κώστας σε Γιώργο Χαλκίδη: "Σου εύχομαι να μεγαλουργήσεις" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Κώστας σε Γιώργο Χαλκίδη: "Σου εύχομαι να μεγαλουργήσεις"



Ο Κώστας Χαλκίδης φόρεσε τα χρώματα της φανέλας του Διομήδη προ δεκαπενταετίας, παίζοντας στη θέση του τερματοφύλακα. Ο Γιώργος Χαλκίδης αν και έφτασε πολύ κοντά να γίνει παίκτης της ομάδας του Άργους, εν τέλει κάτι τέτοιο δεν συνέβει ποτέ. Ωστόσο, από χθες (6/11) είναι και επίσημα ο νέος προπονητής του συλλόγου και ο αδερφός του, Κώστας, του ευχήθηκε να διαπρέψει.

Το μήνυμα του Κώστα στον Γιώργο Χαλκίδη, όπως το δημοσίευσε ο Διομήδης, στην σελίδα του στο facebook:

"«Στο άκουσμα και μόνο ότι ο Διομήδης έκανε πρόταση να αναλάβει τα ηνία του ο Γιώργος, η χαρά μου ήταν μεγάλη. Ήταν μεγάλη γιατί επί έξι συναπτά έτη φόρεσα και εγώ αυτή τη φανέλα, αυτής της μεγάλης ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ. Ήταν μεγάλη γιατί εκεί έκανα αδερφικούς φίλους, γνώρισα υπέροχους ανθρώπους και γεύτηκα λύπες και χαρές. Στις συζητήσεις μας λοιπόν πάντα του έλεγα πόσο μεγάλος σύλλογος είναι.
Καλώς ήρθες Bro στην "αγέλη" και σου εύχομαι να μεγαλουργήσεις και θα μεγαλουργήσεις γιατί είσαι φοβερός πεισματάρης σε θέματα δουλειάς, ξέρω πόσο σου αρέσει αυτό που κάνεις και πόσο ψηλά βάζεις πάντα τον πήχη στην ζωή σου. Άλλωστε δεν θα ξεχάσω την απάντηση που δίνεις στην ερώτηση ποιό είναι το μυστικό της επιτυχίας σου. Δουλειά, δουλειά και δουλειά.
Καλή αρχή Βουνό!!!»."



Φωτογραφία απο την αγωνιστική σεζόν 2004-2005. Ο Κώστας Χαλκίδης είναι με το νούμερο 12 στη φανέλα.

No comments