O Γιάκομπσεν μιλά στο greekhandball.com για τα φιλαράκια του στην Ντράμμεν από την οποία δεν χάνει - greekhandball.com

Τελευταία νέα

O Γιάκομπσεν μιλά στο greekhandball.com για τα φιλαράκια του στην Ντράμμεν από την οποία δεν χάνει



Επιστροφή στη Νορβηγία, όπου έπαιξε για 2 χρόνια με την Αρενταλ Χάλντεν, για τον Δανό παίκτη της ΑΕΚ Λαρς Γιάκομπσεν, ο οποίος μίλησε στο greekhandball.com για την κλήρωση με την Ντράμμεν.
Ο 32χρονος σήμερα Γιάκομπσεν, ήταν την διετία 2015-2017 στην Αρενταλ, με την οποία αντιμετώπισε την Ντράμμεν, που βρίσκεται ξανά στον δρόμο του, αυτή την φορά με το πεπρωμένο του να τον καλεί να είναι απέναντι στον καλό φίλο και συμπατριώτη του, τον 27χρονο γκολκίπερ Ράσμους Μπεκ ( Σ.Σ. η φωτο  των δύο παικτών είναι από αγώνα που έγινε το 2015 για το πρωτάθλημα Δανίας ).
΄΄ Σχεδόν πάντα κερδίζαμε την Ντράμμεν, η οποία είναι αλήθεια ότι τώρα είναι καλύτερη από ότι όταν ήμουν εγώ στη Νορβηγία, ωστόσο, πάντα μου αρέσει να παίζω μεγάλα ματς  και ελπίζω να συνεχίσω την θετική παράδοση που έχω με αυτή την ομάδα ΄΄ μας είπε ο Γιάκομπσεν.



Αντίπαλοι του θα είναι οι συμπατριώτες του  Μπεκ και Πέντερσεν.
Με τον Μπεκ υπήρξαν συμπαίκτες στην Μίντιλαντ ενώ με τον Πέντερσεν βρέθηκαν αντιμέτωποι πολλές φορές.
Από την ίδια πλευρά του γηπέδου ήταν και με τον καλύτερο παίκτη της Ντράμμεν, τον Εσπεν Χάνσεν, καθώς αγωνίσθηκαν παρέα στην Μίντιλαντ, τη σεζόν 2016-2017 ( όπου ο Λαρς ξεκίνησε στην Νορβηγία και συνέχισε στην πατρίδα του ).
΄΄Δεν είναι η καλύτερη κλήρωση, ωστόσο, πάντα είναι όμορφο να παίζεις με τους καλύτερους, γιατί ανεβαίνεις και εσύ επίπεδο και η πρόκληση είναι πολύ ενδιαφέρουσα ΄΄επισημαίνει ο Γιάκομπσεν, ο οποίος προσθέτει : ΄΄ Η ΑΕΚ ασφαλώς μπορεί να προκριθεί, όμως, μας περιμένουν 2 πολύ μεγάλα παιχνίδια. Θα είμαστε έτοιμοι. Και δεν θα έχω...τύψεις για το γεγονός ότι θα στεναχωρήσω τους φίλους μου. Πάλι αγαπημένοι θα είμαστε...Προς το παρόν, ανυπομονώ να παίξουμε και να τους νικήσω με την ΑΕΚ, απολαμβάνοντας δύο μεγάλα ματς  ΄΄.
Στο Ντράμμεν, όπου συνήθως πηγαίνουν 1.500 θεατές στα παιχνίδια της ομάδας τους ( οικογένειες και παιδιά ), η ατμόσφαιρα είναι εντελώς διαφορετική σε σχέση με τα ματς της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.
Εύλογα, ο Γιάκομπσεν σχολιάζει ότι ΄΄η ΑΕΚ έχει ατού για να αποκλείσει την Ντράμμεν και θα τα δώσει όλα για την επιτυχία που είναι εφικτή΄΄.

Νίκος Δελαγραμμάτικας

No comments