Ο Πάνος Γούσιος στο greekhandball.com για την ιστορική επικράτηση της Πυλαίας επί του ΠΑΟΚ : ΄΄ Θα θυμόμαστε για πάντα αυτή την νίκη΄΄. - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο Πάνος Γούσιος στο greekhandball.com για την ιστορική επικράτηση της Πυλαίας επί του ΠΑΟΚ : ΄΄ Θα θυμόμαστε για πάντα αυτή την νίκη΄΄.


Ο προπονητής της Πυλαίας Πάνος Γούσιος δήλωσε στο  greekhandball.com  για την ιστορική νίκη της ομάδας του σε βάρος του ΠΑΟΚ, την πρώτη που πέτυχε η Πυλαία απέναντι στον συμπολίτη της Δικέφαλο του Βορρά : ΄΄ Ηταν μία νίκη που την άξιζαν τα παιδιά 100% με τον τρόπο που δουλεύουν. Με τις προσαθαφαιρέσεις που είχαμε, στην αρχή της περιόδου δεν μπορέσαμε να πάρουμε όσα θα θέλαμε σε επίπεδο αποτελεσμάτων, ωστόσο, τα παιδιά δουλεύουν σαν επαγγελματίες σε ερασιτεχνικό σωματείο και δικαιώνονται. Η αξία και το όνομα του αντιπάλου κάνει ακόμα μεγαλύτερη την επιτυχία. Πέρσι, φθάσαμε κοντά, στο ένα γκολ, φέτος σταθήκαμε τυχεροί και κερδίσαμε. Η προσπάθεια δεν τελειώνει, γιατί, όσο και αν φαίνεται κοινότυπο, ακόμα και αυτή η νίκη, δίνει 2 πόντους, όπως κάθε άλλη. Πάντως, θα την θυμόμαστε αυτή την νίκη για πάντα, καθώς, σημειώθηκε απέναντι σε μία ομάδα που είναι άλλο μέγεθος από την Πυλαία, αλλά, ελπίζω να την επαναλάβουμε και να πετύχουμε μία ακόμα μεγαλύτερη ΄΄.



No comments